Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

@Wolf1994 da li ste sada potpisivali zapisnik o primopredaji ili je neki drugi dokument u pitanju?
Po samom ugovoru nije moguce odraditi primopredaju pre:
1. Isplate cene celokupne investitoru
2. Gotovog tehnickog prijema
3. Zavrsetka objekta

Mozda samo hvataju beleske da bi ubrzali primopredaju, nemate obavezu da potpisujete ikakav zapisnik o primopredaji sada
Evo i iz samog ugovora:

Примопредаја Непокретности ће бити извршена након
завршетка изградње објекта,
изласка Комисије за технички преглед и пријем објекта
и исплате укупне купопродајне цене од стране Купца .

О дану одређеном за примопредају Продавац ће обавестити Купца најкасније 7 дана пре примопредаје.

Bio do stana. Kako sam i pretpostavio, samo su želeli da se pregleda od strane kupca i daju primedbe (ukoliko ih ima) koje se mogu ispraviti odmah.
Naravno, napomenuli su da i kasnije ako se nešto uoči nakon useljenja, može se prijaviti (neke stvari je nemoguće videti na prvi pogled).
Generalno utisak mi je da je pozitivan, deluje dobro odrađeno.
Kako ti deluje unutrasnjost zgrade ulaz/hodnici/liftovi?

Po samom ugovoru nije moguce odraditi primopredaju pre:
1. Isplate cene celokupne investitoru
2. Gotovog tehnickog prijema
3. Zavrsetka objekta

Mozda samo hvataju beleske da bi ubrzali primopredaju, nemate obavezu da potpisujete ikakav zapisnik o primopredaji sada
Evo i iz samog ugovora:
U tom slucaju je bas pohvalno sto zele da se ovaj period cekanja na prikljucke iskoristi za korekcije.

Pretpostavljam da žele što pre da krenu sa otklanjanjem nepravilnosti, a ne da čekaju komunalnu infrastrukturu pa tek onda da primaju primedbe tokom primopredaje. Po meni pohvalno jer su proaktivni i već sad mogu da se otklone neki nedostaci,a ne da se čeka otklanjanje nakon primopredaje i koče ostali majstori i opremanje stana.

Kako ti deluje unutrasnjost zgrade ulaz/hodnici/liftovi?
iskreno bolje nego što sam i očekivao. Puno je radnika u zgradi i deluje i da će hodnike brzo privesi kraju.
Video sam i dosta čistačica, pretpostavljam da sređuju stanove koji su gotovi.
E sad naravno, sve će dalje zavisiti od mogućnosti priključaka..

IMG_20250820_185954.jpg

Vrh