Ja sam istraživao i neke sam i popisao ali je i taj projekat pao u zaborav kao svaki koji sam do sad započeo. Glava s druge strane nije zarđala tako da pitaj ako te nešto interesujePostoji li neko mesto gde se može pogledati istorija i detalji svih linija, pa i autobuslih. Kada sa uvođene, ukidane, kada su menjale trase, kada su bile GSP-ove, kada kod privatnika ili su to izgubljeni podaci i ostaju samo sećanja ljudi?
Hvala, pa ništa konkretno, na to me je navela jedna replika gde se kaže da su samo 38, 76 i ne sećam se koja još linija jedine linije koje su uvek bile u GSP-u pa sam samo hteo da proverim da li je to moguće jer su mi neke današnje linije bukvalno sinonim za GSP.Ja sam istraživao i neke sam i popisao ali je i taj projekat pao u zaborav kao svaki koji sam do sad započeo. Glava s druge strane nije zarđala tako da pitaj ako te nešto interesuje![]()
ja mislim da je 2006. Tada je i Lasta ušla u gradski saobraćaj.uz ogradu da nisam siguran za godinu uvođenja ITS-a.
možda 2005? Ja mislim da je Lasta ušla 2006. Nisam siguran.Mislim da je nešto ranije. Lasta je ušla par godina pre toga.
Produžena jer Mirijevce mrzi da presedaju i time su je upropastili. Uostalom neka je, ali mora obavezno da je drži prevoznik ili pogon GSP-a koji će da obezbedi zglobove. I 58 je predviđena za solo, pa je sad 100% zglob.74 je produžena, zvanično zato što je gomila ljudi presefala sa 25P na 74 kod Omladinskog stadiona.