Dobro je, ne vređaj se odmah, nisam mislila lose. Nisam te pojela da se tako uvredis, a itekako je pisano za sve da ljudi nisu izasli i da ne reaguju. Ja sam prva pisala to u vise navrata i za moje i za Cacak i za npr prosli poziv za NGB kad nije bilo puno.. Evo na N1 Slavija prazna, sve u suzavcu...Pa mislim nisi pitala "šta se dešava u Beogradu?" nego "Jel se BG povukao?"...
S druge strane, niko ovde na ovom Beogradskom forumu, a ni na celom Serbia Redditu, nije nikad napisao "Šta je s Užičanima, što su zamrli, jel su otišli na more ili sede u kafićima?"
Pritom niko to ni ne misli o njima. Ne samo da niko ne govori to, nego niko (iole normalan) ni ne misli tako.
Nesto pominju da su neki od protesta tokom kovida, ne znam da nije i ovaj, videcemo. Strasno izgleda kako godDobro je, ne vređaj se odmah, nisam mislila lose. Nisam te pojela da se tako uvredis, a itekako je pisano za sve da ljudi nisu izasli i da ne reaguju. Ja sam prva pisala to u vise navrata i za moje i za Cacak i za npr prosli poziv za NGB kad nije bilo puno.. Evo na N1 Slavija prazna, sve u suzavcu...
Ali necu da se raspravljam nisam mislila nista lose, ovaj put to mi nije bila namera izvini ako si se uvredio, necu pitati vise
ovo je nova vest, delite na mrezama pravimo pritisak da domace i međ institucije reaguju
Pa vidiš kako su pristojni, samo te lepo zamole da ne gađašMa Policija samo što ne pređe na stranu naroda, jedan juče plakao, svi uzimaju bolovanje...
Zaje*******ite tu priču
ACAB
Ne biМожда би полицајци и били на страни народа да добар део није преко везе постао то што јесте![]()
U Uzicu nema policije ni cacija, nosaju kartonskog vucica, stavili mu masku i povremno blokiraju magistralu, niko nista. Tamo vise niko ne zalazi.Miro, Čačak i Užice 0 bodova?
Gde je zapelo?
Pa svi novinari u Srbiji pričaju o sebi.N1 ponovo počeo da gura priču o ubačenim elementima.
Ozbiljan flešbek na Korona protest, sad samo fali da se sutra pojavi #sedinenasedaj ekipa i motaj kablove.