Šta je novo?

Izbori 2025

Samo ti zaje*******avaj, ozbiljno pitam, na N1 ne mogu da pohvatam, a ova novinatka tamo kod Generalstaba je gk, ne mogu da ukapiram i pokazuju samo prazne ulice, ne zna nista, ne vidi nista.
Na NBG zasipaju suzavac kao nenormalni i teraju ljude u trk.
Pa mislim nisi pitala "šta se dešava u Beogradu?" nego "Jel se BG povukao?"...

S druge strane, niko ovde na ovom Beogradskom forumu, a ni na celom Serbia Redditu, nije nikad napisao "Šta je s Užičanima, što su zamrli, jel su otišli na more ili sede u kafićima?"

Pritom niko to ni ne misli o njima. Ne samo da niko ne govori to, nego niko (iole normalan) ni ne misli tako.

Ne znam stvarno šta je ovo, kao da se ništa nije desilo.

Ćaciji i murija krenuli na demonstrante koji nisu pravili nikakav incident. I niko ništa.

Pa mislim nisi pitala "šta se dešava u Beogradu?" nego "Jel se BG povukao?"...

S druge strane, niko ovde na ovom Beogradskom forumu, a ni na celom Serbia Redditu, nije nikad napisao "Šta je s Užičanima, što su zamrli, jel su otišli na more ili sede u kafićima?"

Pritom niko to ni ne misli o njima. Ne samo da niko ne govori to, nego niko (iole normalan) ni ne misli tako.
Dobro je, ne vređaj se odmah, nisam mislila lose. Nisam te pojela da se tako uvredis, a itekako je pisano za sve da ljudi nisu izasli i da ne reaguju. Ja sam prva pisala to u vise navrata i za moje i za Cacak i za npr prosli poziv za NGB kad nije bilo puno.. Evo na N1 Slavija prazna, sve u suzavcu...
Ali necu da se raspravljam nisam mislila nista lose, ovaj put to mi nije bila namera izvini ako si se uvredio, necu pitati vise

ovo je nova vest, delite na mrezama pravimo pritisak da domace i međ institucije reaguju

Šta se dešava na Slavji zna li neko, na kamerama je dim i čini mi se vatrogasni kamion.

Dobro je, ne vređaj se odmah, nisam mislila lose. Nisam te pojela da se tako uvredis, a itekako je pisano za sve da ljudi nisu izasli i da ne reaguju. Ja sam prva pisala to u vise navrata i za moje i za Cacak i za npr prosli poziv za NGB kad nije bilo puno.. Evo na N1 Slavija prazna, sve u suzavcu...
Ali necu da se raspravljam nisam mislila nista lose, ovaj put to mi nije bila namera izvini ako si se uvredio, necu pitati vise

ovo je nova vest, delite na mrezama pravimo pritisak da domace i međ institucije reaguju
Nesto pominju da su neki od protesta tokom kovida, ne znam da nije i ovaj, videcemo. Strasno izgleda kako god

Можда би полицајци и били на страни народа да добар део није преко везе постао то што јесте 🥱

Poslednji okršaj za koji znam je kod hrama. Gore kontejneri i zatvoreno je od autokomande. Isterali su oklopnjage za razbijanje demonstracija sa onim kašikama napred. I stare ali i nove koji su skoro kupljeni.

Pretučeni likovi su izgleda iz Valjeva. Male sredine lakše pobesne zbog takvih scena, videćemo sutra

Miro, Čačak i Užice 0 bodova?

Gde je zapelo?
U Uzicu nema policije ni cacija, nosaju kartonskog vucica, stavili mu masku i povremno blokiraju magistralu, niko nista. Tamo vise niko ne zalazi.

Cacak, oni su ozbiljno zakazali, hebe ih 50 naprednjaka.... ali ako ako, kad su dozvolili nek ih i hebu, dok ne ustanu bice kmetovi.

Novi Sad opet kapa dole, videla sam u grupi idu opet ih ima, oni celu noc drze liniju.

Mislim da stufenti moraju ovo koordinisati, ne vredi, ili da se povuku pred policijom ili...
Ovo u BG je krsenje svih ljudskih prava, protest je bio miran, zasipaju ih suzavcem...sramota bre, a niko nece biti kaznjen.

Naravno NS iskoriscen za kmecanje, ali sobzirom da spinuju vesti kada niceg nije bilo, i nije mi zao sto su malo iscukali izloge. Zao mi ljudi po BG sto su se rastrkali i realno za BG je trebao veci broj ljudi biti ko god se ovde ljutio.
Ocigledno da vam skup na vise mesta ne odgovara jer vas ima manje

U glavnom ušli smo u novu fazu rata. Vučić neće sići sa vlasti nikakvim izborima, nema šanse da prizna rezultate, ako ih uopšte raspiše. Večeras je lagano moglo da bude mrtvih i spremi su da brane je*******ene šatore na trgu svim silama pa i vojskom.

Da,sad izbori deluju dosta daleko, tj da se vratimo u neke okvire,a mora tako.
Ovo je sve sns zapoceo, ali narod cvika i ne zna sta da radi. Razimem. Ja bih najvise volela da svaki put kada je kordon, da s eokrenu na drugu stranu ako ranije....
Nema dovoljno ljudi za akciju, a i ako ima sta sa tim. Mozda je bolje da se malo razidju pa svaki dan.... nema ovde lake pobede, ali bez konkretnog organizovanja tesko je

Jbt oću li ikad dočekati da uđem na ovu temu i da vidim da su svi (sem botina i slobista) zadovoljni i ujedinjeni oko nečega.

Cela Srbija na nogama, sukobljava se sa kerovima i ćacijima, bukvalno se digla mesta koja nisu od turaka, demoliraju se SNS brlozi, mlate se panduri, jure se ćaciji po ulicama, mole za milost kad ih navataju, ovaj jedan čak beži i preko krova, najžešći nemiri i sukobi s kerovima od gej parade 2010. a opet uz minimalnu štetu za razliku od tada. Povoda za sreću i ponos koliko hoćeš. A ovde se opet nalaze razlozi za nezadovoljstvo i defetizam.

Kao da se igra neka utakmica beton lige a ne borba protiv najpoganijeg i najekstremnijeg režima u Evropi.

Šta li će tek da bude kad se smeni zlo pa kad krene shvatanje da nećemo time postati Švajcarska preko noći nego će i tu biti mnogo borbe, strpljenja i odricanja da bismo samo poništili i popravili 13 godina radikalske anarhije i masovnog uništenja. Tek tada ima da se kuka sve u šesnaest. A tad će i svi Vučićevci, Slobisti i "niko nije Srbin koliko sam ja" frikovi da izmile iz zidova i da likuju, jer će dočekati svojih 5 minuta da iskoriste i kažu kako SNS nije ni trebalo menjati. I deo sluđenih nezrelih ljudi će lajkovati to i pridružiti im se, te će zajedno kriviti studente i protestante što im nisu preko vikenda doneli bolji život i društvo na tacni.

Poslednja izmena:
Vrh