Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Ljudi, oprezno i strpljivo, ogromne kolone ka ZL, e sad, da li idu ka moru ili ne, ne znam.

Naravno, NIGDE NI JEDNE PATROLE, da iskljuci slepere i spora vozila...jer zaszo bi kad mogu u Prijanovicima da postave radar npr !?!

Mi smo u koloni sa Zl, do Pž vozili, a ana čelu mali kamiončić sa nekim paletama ili nesto tako....

Screenshot 2025-08-10 140824.png

Ovo je nevjerovatno šta su uradili.... Zamolio bih ljude koji su iz tog dijela da kažu kuda je najbolje ići prema auto-putu kad se u Rasni isključi? Da li ovim putem paralelno sa magistralom ili ovim "krivudavim"?

Pogledajte prilog 247925
Ovo je nevjerovatno šta su uradili.... Zamolio bih ljude koji su iz tog dijela da kažu kuda je najbolje ići prema auto-putu kad se u Rasni isključi? Da li ovim putem paralelno sa magistralom ili ovim "krivudavim"?
Na stranici 1356 su predstavljene i opisane neke mogućnosti, koju god da odabereš bolje ti je nego da zaglaviš u zastoju. Srećno.

Postoji i druga alternativa, a to je STARIM PUTEM DO PŽ, a onda npr na prvom ulazu, Prijanoviće pa na Gorobilje… ali i to je vala dok obiđeš osta ceo dan...
Jedna od solucija je sa Zl na Arilje, ali ne znam kuda i kako, mada hvale taj put.
Takođe, na više mesta se može duž magistrale isključti i seoskim putevima levo, ući u Pž (Rasna, Uzići, Visibaba), ali sve je to.... probacu da stavim sliku preko starog puta UE-Pž

Ne može da se vidi lepo, a mapa ne pokazuje taj put pa morate iz delova da unosite, to je put preko Karana i Lunovog Sela, Zdravčići pa kroz grad ili na petlju.... malo proučite pre putovanja, nije za nocnu voznju ali je dobar put i def dobra alternativa

Poslednja izmena:
Postoji i druga alternativa, a to je STARIM PUTEM DO PŽ, a onda npr na prvom ulazu, Prijanoviće pa na Gorobilje… ali i to je vala dok obiđeš osta ceo dan...
Jedna od solucija je sa Zl na Arilje, ali ne znam kuda i kako, mada hvale taj put.
Takođe, na više mesta se može duž magistrale isključti i seoskim putevima levo, ući u Pž (Rasna, Uzići, Visibaba), ali sve je to.... probacu da stavim sliku preko starog puta UE-Pž

Ne može da se vidi lepo, a mapa ne pokazuje taj put pa morate iz delova da unosite, to je put preko Karana i Lunovog Sela, Zdravčići pa kroz grad ili na petlju.... malo proučite pre putovanja, nije za nocnu voznju ali je dobar put i def dobra alternativa
Izvini ali moram malo da te ispravim, čisto da se neko ne zbuni. Put UE- Lunovo Selo-PŽ definitivno ne prolazi kroz Karan, Karan je na kraku prema Kosjeriću, dakle ne raskrsnici u L. Selu levo se ide za Karan i Kosjerić a desno za PŽ. Takođe ako se ide tuda nema potrebe da se prolazi kroz Požegu i ide na Prijanoviće već se pre ulaska u PŽ nakon nadvožnjaka preko pruge skrene desno i pored žel. stanice ide pravo ka Prilipcu, tu ste na glavnom putu i nikog ne propuštate. Taj put je više puta ovde spominjan i dobra je alternativa, možda jedini minus je što mora da se prođe kroz širi centar Užica i tu može da se naiđe na gužvu. Put direktno sa Zlatibora do Arilja koji spominješ verovatno je ZL-Sirogojno-Radoševo-Arilje, to je jedini put na tom pravcu koji je potpuno pod asfaltom. Iskreno mislim da je tuda preveliki gubitak vremena, od Sirogojna do Radoševa put je jako uzak, dalje ka Arilju je širok ali prilično loš tako da tuda baš i ne preporučujem.

Vidi komsija, ja nisam ulazila u detalje, htela sam da pomognem ljudima da imaju orjentaciju da bi ih navigacija vodila i da ne bi isli preko Tvrdića sto je takođe opcija ali je put krivudav

Drugo, lepo si rekao da odu na petlju i sta rade? Ok pravo ka Arilju, ali kada je guzva? Ja sam samo dala opcije kada je sve blokirano, a desava se cak i na pravini od Železnicke ka Arilju.
Ovo je alternativa i kada se desi i na putu za Arilje zagusenje.

Covek je lepo pitao za opcije kada je petlja haos, zato sam i rekla jer ono kako smo mi sa Zl isli i upali u guzvu...brze bi 10x stigli starim putem

I oboje nismo dali najvazniju preporuku

Da bi isli starim putem ulazite u grad Uzice ,ono sto je apsolutno i 100% neophodno PAZITE NA PEŠAKE!

Uzicani ne veruju u pesacke prelaze i ogranicenja, a vinste duzninda ukocite kada treba da pređu hahahahahahaha.
Mi navikli, to su kraljevi, ma ni ne okrenu se , samo svojim putem
hahahahahaha

Јуче сам ишао у контра смеру, колона је била до Расне сигурно а после је био непрекидан саобраћај све до Ужица.

Ево вам путања на гугл мапа куда да идете у оваквим ситуацијама ако хоћете да идете од Горобиља ауто-путем. Пут је 3 километра краћи и 5 минута се дуже путује када нема никакве гужве. Тако бар гугл мапе показују. Што значи да је више него врхунска алтернатива у ситуацијама када је огромна гужва и застој.

Vidi komsija, ja nisam ulazila u detalje, htela sam da pomognem ljudima da imaju orjentaciju da bi ih navigacija vodila i da ne bi isli preko Tvrdića sto je takođe opcija ali je put krivudav

Drugo, lepo si rekao da odu na petlju i sta rade? Ok pravo ka Arilju, ali kada je guzva? Ja sam samo dala opcije kada je sve blokirano, a desava se cak i na pravini od Železnicke ka Arilju.
Ovo je alternativa i kada se desi i na putu za Arilje zagusenje.

Covek je lepo pitao za opcije kada je petlja haos, zato sam i rekla jer ono kako smo mi sa Zl isli i upali u guzvu...brze bi 10x stigli starim putem
Dobro razumemo se, ja doduše nisam nailazio na zastoj iz pravca železničke osim kad su bili radovi, ali ok, u ovoj današnjoj situaciji ne isključujem ni mogućnost da i tu začepi iz nekog razloga. Reagovao sam pre svega zato što si napisala da stari put UE-PŽ ide preko Karana, a priznaćeš da to ni u jednoj varijanti nije tačno.

I oboje nismo dali najvazniju preporuku

Da bi isli starim putem ulazite u grad Uzice ,ono sto je apsolutno i 100% neophodno PAZITE NA PEŠAKE!

Uzicani ne veruju u pesacke prelaze i ogranicenja, a vinste duzninda ukocite kada treba da pređu hahahahahahaha.
Mi navikli, to su kraljevi, ma ni ne okrenu se , samo svojim putem
hahahahahaha
Miro,u Uzicu nema ni gravitacije.

Vrh