Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Ne. Može da procuri i poslednji. Znači da je pretposlednji takođe rizičan zbog spojeva, i da li su dobro odrađeni.
Znam da moze da procuri poslednji, nego sam mislio u smislu verovatnoce, da li je veca verovatnoca da procuri na poslednjem ili pretposlednjem ako je delimicno natkriven ?
Ili je ista verovatnoca...

Zgrada u kojoj živim je stara 12 godina i već je curilo komšijama na poslednjoj etaži. Rađena je sanacija krova. Primer koji sam prethodno dala za sprat ispod povučene etaže...zgrada je bila nova, useljavali su se ljudi, a zid je već vlažio. Nema pravila. Samo treba zbog sopstvenog mira izbegavati te etaže.
Znam da moze da procuri poslednji, nego sam mislio u smislu verovatnoce, da li je veca verovatnoca da procuri na poslednjem ili pretposlednjem ako je delimicno natkriven ?
Ili je ista verovatnoca...

Screenshot_20250805_100202.jpg

Pogledajte prilog 247104

Ovde su krpljeni manji delovi zida, kasnije je još jednom otvarano na tim mestima, nemam tu fotku, bile su baš velike rupe. Videla se vlaga na zidu pre nego smo montirali oblogu, što je dobro. Da smo postavili oblogu ne bi ni videli da postoji problem. Ovo je sprat ispod povučenog. Dakle na delu iznad je terasa.

Jel ovo u Minelu?

Pogledajte prilog 247104

Ovde su krpljeni manji delovi zida, kasnije je još jednom otvarano na tim mestima, nemam tu fotku, bile su baš velike rupe. Videla se vlaga na zidu pre nego smo montirali oblogu, što je dobro. Da smo postavili oblogu ne bi ni videli da postoji problem. Ovo je sprat ispod povučenog. Dakle na delu iznad je terasa.
Ovo je spoljni zid? Nije curenje sa plafona?

Inace nadam se da ce do primopredaje biti neke rasvete oko kompleksa i Airport Gardena, uvece nije prijatno prolaziti ovde, trenutno zbog reflektora i radova je osvetljen jedan deo ali izmedju Airport Gardena i Kvart64 je debela tama

Baš lepo napreduje. Možda nebitno zapažanje, ali šteta što su minimalno odstupili od rendera pa je bočni zid lamele B umesto crne oplate skroz u beloj oplati. Vizuelno bi razbilo belinu fasade. Ali moram da pohvalim da za razliku od dobrog dela projekata u Beogradu, zapravo se drže rendera poprilično.

1754900676479.png

1754900688838.png

Ovde se vidi da se nesto desava polako.
Hvala na deljenjy videa. Nijedan od investitora u bloku ne zna sta se trenutno desava sa indystrijskim zgradama u okolini kao ni sa infrastrukturom (nije njihova nadlesnost). A izgleda da ne postoji nikakav jasan i trasparentan plano razvoju infrastrukture i rusenju objekata koji mogu biti opasni po zivot buducih stanovnikq kvarta. Ti krovovi koji se u videu spominju kao skinuti su u stvari zapaljeni (moze se videti na licu mesta)

Skinuti su, vidjao sam ljude koji su ih skidali kada sam prolazio pored fabrike da gledam razvoj projekta, a i mozete da prelistate ranije video snimke tog kanala ili ove teme da vidite kako su ih cepkali u poslednje 2 godine

Skinuti su, vidjao sam ljude koji su ih skidali kada sam prolazio pored fabrike da gledam razvoj projekta, a i mozete da prelistate ranije video snimke tog kanala ili ove teme da vidite kako su ih cepkali u poslednje 2 godine
Nadam se da je tako. Zar vec 2 godine skidaju krov? Zasto toliko dugo traje? Ovaj objekat iza kvarta 64 deluje kao da je paljen

Kvart 64 je svakako konkurentan sa cenom po m2 za ovu lokaciju. Ono sto bih ja primetila je da kvalitet ugradjene opreme (npr spoljasnja stolarija, plocice, sanitarije itd.) i zavrsnih radova dosta nizeg standarda od njihove konkurencije u komsiluku. Takodje struktura i organizacija stanova je jako losa, da ne pricam o celokupnoj prezentaciji. Svakako je centralni prostor mnogo humaniji i velikodusniji od svih u okolini i ako ga uspesno realizuju i ozive, sve ovo navedeno gore moze biti u drugom planu za kvalitet stanovanja i zovota koji ce doneti upravo taj centralni park koji ne postoji u sirem okruzenju!

Kvart 64 je svakako konkurentan sa cenom po m2 za ovu lokaciju. Ono sto bih ja primetila je da kvalitet ugradjene opreme (npr spoljasnja stolarija, plocice, sanitarije itd.) i zavrsnih radova dosta nizeg standarda od njihove konkurencije u komsiluku. Takodje struktura i organizacija stanova je jako losa, da ne pricam o celokupnoj prezentaciji. Svakako je centralni prostor mnogo humaniji i velikodusniji od svih u okolini i ako ga uspesno realizuju i ozive, sve ovo navedeno gore moze biti u drugom planu za kvalitet stanovanja i zovota koji ce doneti upravo taj centralni park koji ne postoji u sirem okruzenju!
Ne bih se slozio za ugradjenu opremu, po meni bolje od npr New Minela u blizini sto je, a ekvivalent Wellportu.

Realno samo Airport Garden i mozda Soul64 ima jacu osetno materijalizaciju, ostalo je sve tu negde slicno.

Vrh