Šta je novo?

Razvoj novobeogradskih blokova

pisano je vise puta, uglavnom na raznim projketima gde je bio Plato Bezanija, a i na Vrtovima Ceraka (ali su i admini brisali iz njima znanih razloga)
ovo je najskoriji slucaj, guglaj plafon Vrtovi Ceraka
854734_photo-2025-06-10-17-01-45_f.jpg

a ono sto je mozda i najgore, kad ti uzmu pare, ti za njih vise ne postojis, nema reklamacije, nema komunikacije, nema garancije... nema nista. pa sta ti bog da sa nekretninom koju si kupio
da li pucaju zidovi, plave garaze, propustaju temelji, ne rade pumpe, nedovoljno izvucene instalacije, fantomski kvadrati, kisnica kroz uticnice, ne zavrseni PP sistemi, liftovi bez alarma i sistema dojave.... jbg, sta ti zapadne

pisano je vise puta, uglavnom na raznim projketima gde je bio Plato Bezanija, a i na Vrtovima Ceraka (ali su i admini brisali iz njima znanih razloga)
ovo je najskoriji slucaj, guglaj plafon Vrtovi Ceraka
Pogledajte prilog 244829
a ono sto je mozda i najgore, kad ti uzmu pare, ti za njih vise ne postojis, nema reklamacije, nema komunikacije, nema garancije... nema nista. pa sta ti bog da sa nekretninom koju si kupio
da li pucaju zidovi, plave garaze, propustaju temelji, ne rade pumpe, nedovoljno izvucene instalacije, fantomski kvadrati, kisnica kroz uticnice, ne zavrseni PP sistemi, liftovi bez alarma i sistema dojave.... jbg, sta ti zapadne
To izgleda baš ozbiljno bilo? 😳
Video negde vest pa je posle bila nestala…

@Igor Jel bilo negde neke priče o ovome? Ne mislim na kalemljenje SSM da spaja Blok 45 i Adu nego baš da se napravi krštena drumska veza preko (iznad) Ade, između Čukaričke padine i lakat krivine kod Kvantaša. Znam da je bilo u starim urbanističkim planovima ali me zanima jel se pominjalo u medijima ili na forumu skoro?

Uh, verovatno u ovoj temi kao i o pešačkom mostu preko Ade. Nisam od neke pomoći ali stvarno ne mogu da se setim niti da nađem u pretrazi.

Због робовања лењир-шестар урбанизму није направљен мост у Макишу на узводном крају Аде и са њим обилазница која би прошла јужно од аеродрома, уместо Остружнице.

Nema veze, neka ga i Ostružnički most za obilaznicu, a ovde neka naprave tunel ili most iznad Ade. Namerno kažem "iznad Ade" da naglasim da bi bio vijadukt i da ne bi išao po površini Ade nego iznad.

Oduvek sam se pitao zašto ta više nego očigledna veza nije realizovana.

Nemoj im davati ideje da još nešto započnu, a ne završe!

Vrh