Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 4.936
Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш. Зато многа мања места остају без икаквог превоза.
Ironije li, SNS strela ucenjuje SNS vlast.Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш. Зато многа мања места остају без икаквог превоза.
to isto radi i Litas u Požarevcu. Doduše ne ukida linije, ali zato karta do BG 1300rsd, jer nemaju konkurenciju.Ето вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш
Nažalost, bojim se da i kad padne SNS, Strela će morati da nastaviti da postoji, jer nama fali 5 prevoznika. Strela može da nas uceni da neće da vozi ako joj se neki potez uzme, jer znaju da ako ne bi vozili da bi nastao opšti haos, jer drže previše jako bitnih linija i zna da nijedan prevoznik nema toliki kapacitet da ih zameni za kratko vreme.Rekao sam već, imaju toliku moć da mogu da ucenjuju koga god hoće
Iveco je limitiran na 85 na sat nekako gazi 87 a to su već stare izandjale temse u raspaduVozio se juče sa Iveco Crossway na 493 K od Mladenovca do Autokomande.
Ide lepo, koliko sam video blokiran je na 80 km/h, i Begaljičko i Bubanj je popeo bez pada brzine, sedeo pozadi, ali nije bilo vruće uopšte. Naravno, već je pun smeća, Mladenovčani uopšte ne cene svoj prevoz.
Takođe, Video sam par Temsa LD SB na nekim lokalnim linijama, nzm zašto ne zamene par Iveca sa njima na 493, jer kapacitet Iveca nije dovoljan (srećom bilo nas je samo 9).
Ima ih par 8149 8150 i 8151 valjdaPlašim se da ni Iveco neće dosta dugo sa ovakvim održavanje, te Temse nisu puno stare, šteta ako su toliko već loše.
SOR-ovi su svi povučeni? Ja juče na stanici u Mld ne vidoh nijedan.
Nizbrdo Iveco ide i 95.Iveco je limitiran na 85 na sat nekako gazi 87 a to su već stare izandjale temse u raspadu
A ima novijih temsi 9460 9461 9462 9463 9464 9466 i 9478 koje voze na 493Ima ih par 8149 8150 i 8151 valjda
9467A ima novijih temsi 9460 9461 9462 9463 9464 9466 i 9478 koje voze na 493
Objasnio sam već da neće biti isto jer Strela ima para i šalje svoja vozila u ovoašćene servise čim imaju neki kvar. Određen broj je imao neku sitnu fabricku grešku i odmah su ih odvezli da to reše i sada svi rade normalno. Biće problema sa određenim vozilima, samo ako kao Strela ne budu imali noćni pregled, a onda vozači ne prijave kvarove. Ovde na 307 nekoliko Cobri vozi sa manjkom antifriza već duže vreme, a 70367 ima crvenu lampicu motora (engine fault) i tako vozi mesecima.Plašim se da ni Iveco neće dosta dugo sa ovakvim održavanje, te Temse nisu puno stare, šteta ako su toliko već loše.
SOR-ovi su svi povučeni? Ja juče na stanici u Mld ne vidoh nijedan.
Та места ће морати да се ослоне на ограничене ресурсе и мање локалне превознике с којима ће моћи договорити условеЕто вам ваше вољене Стреле. Кад имаш монопол можеш да диктираш цену како хоћеш. Зато многа мања места остају без икаквог превоза.
Lasta nikad, jer Strela neće da priča ispod 300k evra godišnje, koje opstina nema da da. Narealniji scenario je da Opština potpise ugovor sa Autoprevozom Pećinci, koji je manji prevoznik i značiće im sigurno da dobiju određene linije.Kad misli Lasta da vrati linije u opštini Pećinci? Kako će đaci sa teritorije opštine Pećinci da idu u školu u Beograd?
Gde će sad oni Volvoi 8700 da rade sad kad nema linije Beograd-Donji Tovarnik? Jel barem radi Lastina linija Zemun-Surduk?Lasta nikad, jer Strela neće da priča ispod 300k evra godišnje, koje opstina nema da da. Narealniji scenario je da Opština potpise ugovor sa Autoprevozom Pećinci, koji je manji prevoznik i značiće im sigurno da dobiju određene linije.
9469 je bila u ObrenovcuTemsa 9464 na 493 jel ona iz obrenovca
Znači 9464 i 9466 su u mladenovac došle iz avale9469 je bila u Obrenovcu