Navip
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.10.2018.
- Pohvaljen
- 5.581
Meni iskreno i njegovoPa zar nisi sam rekao da si otišao prvo jutro na blokade i onda odustao jer ne vidiš smisao? Ili ja ne razumem kako treba - ti i dalje ideš na proteste i blokade iako ne vidiš više nikakav smisao u njima? Ako je ovo drugo, onda praštaj za taj deo kritike.
Kritika za način obraćanja prema drugima svakako stoji - ohol si i gord.
Evo i u ovom odgovoru meni, ti se obraćaš nekim nama (onda logično i meni kao delu nas) i spočitavaš šta smo mi radili oko Kosova, SPN i ovoga i onoga, oko čega smo se sprdali i šta nam je došlo za vrat, iako blage veze nemaš šta sam ja lično zastupao, mislio i radio.
Konstantno nastupanje po šablonu ja protiv svih - "ja znam kako i šta treba, vi konstantno pravite greške i dobićete kritike". Konstantno neko opštemestašenje i generalizovanje sagovornika, u odnosu na koje si ti naravno superioran, i rečima i delima.
Šta tačno tebi daje tu moralnu nadmoć? Ja ne mogu da verujem da obrazovana i dobronamerna osoba može sebi da priča na ovaj način. Deluje mi da je ovakav način komunikacije tvoj način da smiriš svoj unutrašnji nemir ili neku gorčinu koja te jede, koja pojma nemam odakle dolazi, ali vidim da je otrovna i smeta mi (i ne samo meni).
Pa ok, slazem se, ovde samo u sustini teoretisemo, ali tvoj nastup je primetno slozen tako da ti zapravo znas sta treba da se radi, ali te neprosvecene mase ne shvataju.Кад смо код идења на к. Време је да напустите бесмисао тог наратива: "ако критикујеш мораш да даш предлог решења".
Оно, на форуму сте, на теми о друштвеним процесима. Буквално једина ствар која овде може да се ради јесте критика.
Може и неки оштар мејл да се упути институцији која не ради по избору.
А ти Смедеревац спинујеш, нешто спретније од других али спинујеш. Сам си кренуо први са личним квалификацијама и наставио са истим а кад си добио назад закључио си да су лични проблеми?!
Немој да си тако груб према себи.
Cek da se uloguje na drugi komp.Gde je cotra da nastavi ping pong partiju defetizma!?
Da li možeš da podeliš sa nama o kojoj se to organizaciji kojoj ti pripadaš radi? Stalno ti se kroz postove provlače te podele mi i vi, evo i u postu koji citiram stoji da ste vi neki upozoravali, a onda nastavljaš da pišeš u prvom licu jednine.Не видим никакво песничење са полицијом. Видим само иживљавање полиције над мирним народом и студентима у мањим групама са изузетком оног у Чачку и једног момента пре неко вече након чега су пандури упали у Правни и опет похапсили мирне студенте. Опет ствар на коју смо упозорили. Дошло је насиље кад нема критичне масе нити јасне идеје.
То како ви доживљавате моје писање и зашто сматрате да треба да онда прикажем неке стратегијске магије а ла Живојин Мишић је нека ваша ствар.
Камо лепе среће да сви покушавају да мисле својом главом па макар и погрешно. Не би долазили у ове колективне амнезије и лоше трипове.
Prvi ne volim da lepim etiketu BOT ili slično, ali brate...Sve društvene mreže su postale safe space za blokadere i ne može da se pročita drugačije mišljenje.
Pa koji je politicki korektan termin? Nen ide bas vise studenti, jer odavno nisu samo studenti.Prvi ne volim da lepim etiketu BOT ili slično, ali brate...
Приведен је.Brinem za Cotru, nema ga već par dana. Da mu se nešto nije desilo?![]()
Приведен је.
Odakle ti to?Приведен је.
Ма нагађам. Ал био је по блокадама, није искључено.Ozbiljno?