Kod mene ne piše tako.Što se tiče penala, po ugovoru (verujem da je svima manje više isti sadržaj) imaju pravo 3 meseca kašnjenja bez penala. Dakle za lamele B i C oni bi trebalo sa penalima od kraja septembra.
Kod mene ne piše tako.Što se tiče penala, po ugovoru (verujem da je svima manje više isti sadržaj) imaju pravo 3 meseca kašnjenja bez penala. Dakle za lamele B i C oni bi trebalo sa penalima od kraja septembra.
Slazem se.Slaba vajda od penala, ne verujem da će ikome platiti bilo šta
Ono sto se spolja vidi na lameli A je da, npr maske za klimu, jos uvek nisu svuda postavljene, na polovini su otprilike. Pa zaključujem da ima sigurno jos sitnijih radova. A plus imaju na čekanju dokumenta koja nisu odobrena a koja prethode tehn. prijemu.A sta se ceka za lamelu A? Tehnicki prijem?
sta ovo tacno znaci? da li ce lakse dobiti prikljucak na kom. infra.?Dobre vesti.
Ja mislim da to nema veze jedno s drugim. Plus mora i protvipožarna da se podnese. Ali dobro, u svakom slučaju se nešto dešava....sta ovo tacno znaci? da li ce lakse dobiti prikljucak na kom. infra.?
Nisu skroz skinuli skele, deo zgrade prema Emmezeti i dalje ima skele.Današnje slike. Lamela C skinute skele, I lamela A sređuje se prilaz.
Pogledajte prilog 242458Pogledajte prilog 242459Pogledajte prilog 242460
E moguće je, nisam taj deo obišla.Nisu skroz skinuli skele, deo zgrade prema Emmezeti i dalje ima skele.
I nisu stavili prozore i vrata u stanove koji su na povucenom spratu u tom delu zgrade, na ovu drugu polovinu jesu. Ali lepo napreduju.E moguće je, nisam taj deo obišla.
Čula sam samo da je u lameli B moguće premeravanje posle 15. jula, jer trenutno postavljaju parket. Moguće da u lameli C može da se udje u stan u nekoj medjufazi.Да ли је неко био да узима мере у ламели Ц?
Kao neko ko od skoro učestvuje u ovom projektu mogu Vam reći da je trenutno stanje daleko od tog postotka.Породичним пријатељима ћерка и зет су узели двособан стан у ламели Ц. Кажу да су на 74-76% изграђености.
Prema iskustvu iz lamele B, 80% su postigli cim su skinute skele sa fasade, i tada su nas obavestili. Procenitelj iz banke (za kredit) je prilikom izlaska na teren tada cak ocenio sa 83%. Međutim, do konačnog zavrsetka ključna je prateća dokumentacija od koje je deo na cekanju a deo treba iznova da podnesu nakon što je odbijeno.Kao neko ko od skoro učestvuje u ovom projektu mogu Vam reći da je trenutno stanje daleko od tog postotka.
Ja nisam sigurna da ih to oslobađa penala, jer iako ima elemenata više sile, dokumentacija se u principu uvek čeka. Jedino dobro što vidim je što će oni da zavrsavaju te saobraćajnice I komunalnu Infrastrukturu. E sad, koliko će čekati na dozvole je pitanje. Jer teoretski oni mogu I narednih godinu dana, može i da im se ne žuri kad su naplatili sve a nemaju penale.I šta kažete na mail koji je danas stigao?
Moraju da vrate učešće judima koji su dali, a odustaju od kupovine. Verujem da će dosta ljudi odustati. A to što su oni naveli, ne spada pod višu silu.Ja nisam sigurna da ih to oslobađa penala, jer iako ima elemenata više sile, dokumentacija se u principu uvek čeka. Jedino dobro što vidim je što će oni da zavrsavaju te saobraćajnice I komunalnu Infrastrukturu. E sad, koliko će čekati na dozvole je pitanje. Jer teoretski oni mogu I narednih godinu dana, može i da im se ne žuri kad su naplatili sve a nemaju penale.