Idi pa proveri, ne znam sta drugo da ti kazem. Ja sam lidl batalio skoro skroz. Npr jagode su 400din, stisnjena sunka 650din kg na meru, povrce kako sta, maslac jeftiniji u ludlu ili je u rangu, jogurt i mleko ima jeftinijih proizvodjaca, slatkisi tek. Odes i proveris ono sto tebi treba i sta ti je zanimljivo, nema druge. Plus ima i jako dobar izbor.A sta je konkretno jeftinije u tim prodavnicama?
evo moje neke standardne kupovine
povrce, voce, maslac, jogurt, mleko, po koji slatkis, meso
I dalje mislim da je sve to jeftinije u lidlu?
Dobro je Sunce, i ja idem tamo.Ne znam za Vas ali otkako sam često u Sunce, Plus i ostalim low class prodavnicama imam osećaj da mi je porastao standardNe šljašti, nije drečavo, nije spakovano reprezentativno ali je relativno jeftino. Tako da ko šta voli, da, ima više cimanja jbg, potreban je i auto jer nije tu isped vrata ali se isplati tako da ko može super, ko ne može neka bojkotuje šta može i koliko može.
Ово је само за непоменикове пензионере и ни за кога више.Klošarčine.
Video sam to. Ali ne znam o kom incidentu se radi?
Обрисано је из необичних разлога. Да ли има негде друга објава на ову тему да се види? Нема везе. Пронашао сам разлог зашто.
Преузето је са српског Редита.
Хтедох да поделим "искуство" са Гигатроном од јуче и данас.
Купујем код њих већ 10+ година технику, што као правно, што као физичко лице и поред већ познатих прича о ценама и слично, заправо нисам имао лоше искуство до данас. Да скратим увод, жена и ја смо одлучили да узмемо нов ТВ од финансија које смо добили као поклон за венчање пре пар недеља и нашли смо LG C4 55" у Гигатрону са акцијом од 5 година гаранције.
Рекох — супер, идемо да пазаримо, остао је још један комад у BEO mall-у! Дођем, екипа у продавници све ОК. Отворимо ТВ, упалимо, све ради ОК. Приметим нешто као огреботину на екрану. Међутим, потврде продавци да је то на заштитној фолији екрана, и да је исти има, стоји "peel off" налепница у ћошку. Кажем ОК. Супер. Још ми дају инструкције да је не скидам док је ТВ упаљен; све легитимно.
Запакујемо исти, донесем кући; некако се снађемо са састављањем постоља и онда жена да свечано скине заштиту са екрана — трт, само налепница залепљена на екран. Никакве заштите нема. Кад смо погледали детаљније, видимо да је и сама налепница оштећена на крајевима (неко је скидао исту). У реду, узмем да светлом по разним угловима проверим екран и видим онда милион микро огреботина, и неколико озбиљнијих које нисам ни приметио у продавници због светла.
Важи — зовем продавницу. 21:45 сати; нико се не јавља. Јутрос зовем одмах у 10:15 сати; испричам да су ми продали очигледно коришћен или изложбени модел. Каже момак долази управник продавнице у подне, па ће се јавити.
Око 14 или 15 сати се јавља опет запослени, и каже да је управник прегледао сигурносне камере и утврдио да је фолија била на екрану, тако да могу да се жалим не знам коме (у суштини не може), и да је то то. Питао сам касније да дођем и погледам ја са њим камере. Није ту више и да цитирам другог запосленог — што вам је он рекао то је то. Хтео сам да погледам са њим снимак јер сви видео снимци о отпакивању имају две заправно налепнице, а на снимку нема трика да је има јер није било заштите.
Полудели смо! Продали су нам ТВ који је у најмању руку коришћен и отпакован, а вероватно и солидно рабљен као изложбени, као нов и по пуној цени, а сада нас још праве лудим, као да не знамо шта је фолија и ново...
Клошарчине лоповске! Исти су као Техноманије и остали шљам. Гледају да те опељеше и праве лудим. Безобразлук!![]()
Не могу да верујем. Јесте ли тражили повраћај новца након тога?meni se desilo da su mi prodali kofer, koji je vec neko koristio, jer je ostala nalepnica za prtljag sa aerodroma.
doduse to smo skontali posle par dana kada smo trebali da se pakujemo
znaci nevera
Моја мајка би, упркос пристојној цени, ишла да се цима јер не воли кад је неко насанка.jok, jer smo trebali da putujemo za 5h, gde da se cimamo. a posle kada smo vratili, nekako nije imalo smisla kako da ih ubedjujemo.
mislim, meni je bila nadrealna situacija, ali srecom ni kofer nije bio mnogo skup pa se nisam mnogo nerviro