Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

xr1rlvtj72j71.jpg

Meni tek nisu jasni ljudi koji pate jer im se Rusi ne javljaju u prolazu ili neće da se druže s njima. Možda im nakon ovog bude jasno kako gledaju na nas.

Univerzitet je dosao u poziciju da kleci pred Huljom.

Не кажем да смо сјајни, далеко од тога ал ако им се толико не свиђа овде нека иду на запад (а да) или још боље нека се врате у њихову родну Русију
Upravo tako.

Sad će da ti se jave ljudi sa argumentima "pa što da ti se jave? Ko si ti?" ili "Pa što da oni budu srećni i nasmejani u namrguđenoj i prostoj Srbiji?"

A suština je u tome da ako je neko ljubazan prema tebi i pokazuje neki nivo pristojnosti i ljubaznosti, onda na to treba da odgovoriš. A većina Rusa su toliko odsečeni od sveta izvan svoje lobanje da jedva klimnu glavom, a kamoli da se jave. Mada istina je da ima i onih koji se baš uklapaju i uzvraćaju kontakt.

Takođe neki zapadaju za oko svojim oblačenjem koje je, u tim nekim slučajevima, sačuvaj me bože. Kažem nekim slulučajevima jer, opet, ima Rusa koji se i po odeći tako uklope da ni ne znaš da su Rusi. Ali ima i onih koji tako štrče i taki su neskladno i bez ukusa obučeni da se zapitaš jel su zdravi u glavu.

Univerzitet je dosao u poziciju da kleci pred Huljom.
Blokade su ubrzale privatizaciju visokog obrazovanja. Uskoro će u državnom vlasništvu ostati samo pošta.

Не кажем да смо сјајни, далеко од тога ал ако им се толико не свиђа овде нека иду на запад (а да) или још боље нека се врате у њихову родну Русију
Više je stvar onoga što im se sviđa nego onoga što im se ne sviđa.

Ok im je da im se ne sviđa, nastojimo da popravimo, mogu da nam se pridruže, kritika je važna.

Više je stvar u tome što im se sviđaju iste stvari kao i imperijalističkoj im braći Amerikancima.

Eh kad se setim da sam na poštinoj kablovskoj gledao N1. Nisam bio svestan koliko su to bila srećna vremena.

Takođe neki zapadaju za oko svojim oblačenjem koje je, u tim nekim slučajevima, sačuvaj me bože. Kažem nekim slulučajevima jer, opet, ima Rusa koji se i po odeći tako uklope da ni ne znaš da su Rusi. Ali ima i onih koji tako štrče i taki su neskladno i bez ukusa obučeni da se zapitaš jel su zdravi u glavu.

😆😆😆😆😆

Sad, šta je kome po ukusu...

Oblače se kao hipsteri to je sve. Kao Beki kad je hteo pončo da kupi. Sve nešto siroko, ne vidiš liniju tela... Kao oživljene 80te... Dobro im žene ne nose naramenice... To je kod njih vezano za velike gradove baš kao što Cotra reče i to nije karakteristično za sve nego je specifična sub kultura elite velikih gradova... ugl se ljudi tamo obično oblače, tj. malko savremenije od nas kad sam bio 2016. ...a gopnici su ekstrem svoje vrste na suprotnom kraju lifestyle spektra.

Ima hipstera ali ima i nekih klošarskih stilova koji nisu hipsteri nego neka nakaradna kombinacija casual-a.

Meni su 80te gotivne ali mislim da ovo što viđam nije oživljavanje 80ih nego neki bezukusni spoj kako njihovi Zoomeri zamišljaju 80te ili bi voleli da su 80te izgledale.

Takođe mi nikad kod njih nije bio jasan rezon iza kombinovanja marama na mladoj devojci ili devojčici, i nošenja sportskih patika. Imaju najuvrnutije mešavine.

Dobro, imaju i naši neke uvrnute kombinacije. Ali manje su ekstremne nego ove ruske.

😆😆😆😆😆

Sad, šta je kome po ukusu...

Oblače se kao hipsteri to je sve. Kao Beki kad je hteo pončo da kupi. Sve nešto siroko, ne vidiš liniju tela... Kao oživljene 80te... Dobro im žene ne nose naramenice... To je kod njih vezano za velike gradove baš kao što Cotra reče i to nije karakteristično za sve nego je specifična sub kultura elite velikih gradova... ugl se ljudi tamo obično oblače, tj. malko savremenije od nas kad sam bio 2016. ...a gopnici su ekstrem svoje vrste na suprotnom kraju lifestyle spektra.
a7b7e3b8-e758-4584-b51a-47f70a1a1945_text.gif

P.S.

Koliko ja znam, Hipster subkultura bi trebalo da je crkla negde pred Koronu.

Izgleda da je do Rusa stigla sa zakašnjenjem pa je tek sada proživljavaju. 🤣

Vrh