Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kako se ovo prevodi u sposobnosti za menadzersku poziciju?
Bio je predsendik VK Crvena Zvezda i sportski menadzer italijanskog kluba za koji je igrao. Na stranu sto kao jedan od najuspesnijih i najpopularnijih vaterpolista ikad ima kontakte i prolaz i u zemlji i preko, sto je za nekoga u politicci izuzetno bitno.
Kakve uspehe je imao za to vreme? Šta je konkretno uradio na toj poziciji da tu opštinu unapredu?
Ocigledno dovoljno cim je reizabran dva puta, i to kao opozicioni politicar u zemjli gde je 99% opstina u tom trenutku drzala (i drzi i dalje) vlast.
Jaki argumenti. Nema ništa što bi SNS, il bilo ko drugi mogao da uradi u tom periodu da ta opština više ne bude najrazvijenija, sem eventualno da je sravni sa zemljom
Jos jaci argumenti, znaci Nbg i ne zahteva predsednika, ona ce opstajati i razvijati se u vakuumu sama od sebe.
Hajde molim te nadjemo to malo ljudi što imaju
Hajde nadji.

Poslednja izmena:
O ovome pricam, potpuno besmislena i subjektivna argumentacija. Kad je opstina uspesna, uspesna je sama od sebe, ne zbog predsednika. Kad se grad raspada (iako je i to 'raspada' dosta labava definicija) to je bas zbog gradonacelnika.

To sve kupi lajkove u domacem internet bubbleu, koji onda osokoljen tim lajkovima nije u stanju ni da pojmi koliko to glupo izgleda van njega.

9xzkml.jpg

Ova tema bi i bila zanimljivija da umesto raznih infantilnih smatranja samo kacite mimove.

Imate veoma jak CV. Šta ste konkretno radili u Microsoftu?
Menjao sam pozadine na racunarima sa crvene u plavo
...pa dobro, niste valjda samo to radili?
Naravno. Takođe sam krao pare
...
... ali znate, Microsoft je i dalje najvrednija kompanija na svetu
Uprkos Vama
Gospodine, vi živite u bablu.

Pa ne razumem. Tvrdiš da je Gangula uspešan menadžer. Na osnovu čega? Ako nemaš argumente, onda je i tvoja ocena subjektivna. Moja ocena je svakako subjektivna, jer nemam uvid u njegov posao, ali imam u njegove rezultate. A o njima bolje da ne počinjem, čast izuzecima.

Kada kažemo "stručna osoba" ne mislimo na fakultet. već na sposobnost. A to uglavnom znači biti dobar menadžer (ne mislim na završiti FON, već znati sa ljudima, organizovati ih i pre svega, ne biti sujetan.)

Fakultet odavno nije definicija stručne osobe, a na žalost, čim se malo više zainteresujem za neku stvar i provedem sate i dane sagledavajući tu stvar iz više uglova, vidim da sam apsolutno u pravu.

Realno, više mi uliva poverenje to što je neko bio vlasnik USPEŠNE pečenjare ili kafane, nego da je bio,recimo, direktor Pinkija i to samo zato što je u tom trenutku bio u stranci koja je bila u vlasti.

Šapić na početku i nije toliko gledao lični interes i nije bio toliko sujetan, ali je vremenom to postao.

Pa ne razumem. Tvrdiš da je Gangula uspešan menadžer. Na osnovu čega? Ako nemaš argumente, onda je i tvoja ocena subjektivna. Moja ocena je svakako subjektivna, jer nemam uvid u njegov posao, ali imam u njegove rezultate. A o njima bolje da ne počinjem, čast izuzecima.
Ja tvrdim da Gangula ima izuzetno prikladan CV za gradonacelnika, tek se posle pokrenula prica o njegovoj (ne)sposobnosti.

A da je sposoban gradski funkcioner su odlucili sami gradjani Nbg tako sto su ga tri puta kao opozicionog politicara birali za predsednika opstine. Sad cu verovatno cuti arguiment da su gradjani najbogatije i najrazvijenije opstine u zemlji neobrazovani seljaci koji ne znaju ni za koga glasaju. Verovatno je i dosta ljudi na temi ako zive na Nbg zaokruzilo njegovo ime tamo 2016, pa je onda kad je presao u SNS odjednom postao tako ocigledno nesposoban lol.

Dok nije bio u dilu sa SNS-om, on nije pokazivao ono što sada pokazuje.

Jednostavno nije mnogo talasao, davao je mnoge povlastice koje su bile u njegovoj nadležnosti - da, populističke mere (besplatni bazen i predstave za penzionere).
Pa sad, dal nije pokazivao ili se opozicionosfera samo nije trudila da ga tako prikaze, je pitanje.

Шапић је слика и прилика како се филују ЦВ за разне државне функционере. Он је НБГ добио на тацни од ДС док је био на њиховој клупи за припрему. Кад је видео да тај брод тоне, дистанцирао се, направио свој покрет, насамарио своје гласаче и пришлепао се владајућој лађи.

Шапић је као председник општине Нбг утицао на њен развој тек за мрву више од мене. Разматрати њега као озбиљног политичара је неозбиљно.

Шапић је слика и прилика како се филују ЦВ за разне државне функционере. Он је НБГ добио на тацни од ДС док је био на њиховој клупи за припрему. Кад је видео да тај брод тоне, дистанцирао се, направио свој покрет, насамарио своје гласаче и пришлепао се владајућој лађи.
Znaci ‘filovao’ mu CV DS, pa gradjani samostalno, pa SNS? Njemu se bas nesto svi trude da filuju.

Ima logike da im voce bude jeftinije qli ovoliko i to u sezoni?!
Ljudi, mene ova realna inflacija bas plasi
Deo inflacija, deo kartelizacija. Partijski drugovi drze uvoz i distribuciju a lokalni idu po pijacama i lupaju samare ko prodaje po nizoj ceni.
Zar nije pocetna teza da je ovo osveta losih djaka? Sad ni profesori ne valjaju ako su u stranci koja nam se ne svidja.

Odjednom nebitno je obrazovanje nego dal je neko za taj posao.
Otkad to profesori ne mogu da budu losi djaci? Obrazovanje je bitno ako ga prati znanje, diplome se kupuju i dobijaju preko veze decenijama.

Otkad to profesori ne mogu da budu losi djaci? Obrazovanje je bitno ako ga prati znanje, diplome se kupuju i dobijaju preko veze decenijama.
Ovo je znaci osveta losih djaka koji su postali univerzitetski profesori (al ne ovi nasi univerzitetski profesori, ti su struka koja treba da se pita, nego oni njihovi), ok.

Znaci ‘filovao’ mu CV DS, pa gradjani samostalno, pa SNS? Njemu se bas nesto svi trude da filuju.
Па био је шегрт Ђиласа, дао му НБГ да се вежба, а кад се одвојио грађани се упецали да је опозиција пошто је тако причао, па је нагурао леп резултат са СПАСом. СНС му је дао јаку функцију зато што немају никога за Београд.

Па био је шегрт Ђиласа, дао му НБГ да се вежба, а кад се одвојио грађани се упецали да је опозиција пошто је тако причао, па је нагурао леп резултат са СПАСом. СНС му је дао јаку функцију зато што немају никога за Београд.
Znaci Djilas ga izabrao bez ikakvog razloga jer valjda Djilas voli nesposobne segrte.

Pa se onda gradjani bas na Nbg upecali tri izborna ciklusa za redom. Zanimljivo u gotovo nijednoj drugoj opstini u zemlji nisu uspeli da se isto tako upecaju.

Na kraju mu i SNS koji je vec imao dva svoja gradonacelnika i predsednike svih beogradskih opstina da jaku funkciju jer nemaju nikoga sem njega tako nesposobnog.

Vrh