Zasto bi to bila druga situacija?Међутим, једна је ствар ако све институције које су легално изабране раде и функционишу у том систему, а потпуно је друга ствар када власт изгуби (па не призна) изборе.
Зашто бих расписивао изборе када је следећи термин 2027?Da ste vi na mestu Aleksandra Vučića, da li biste raspisali izbore?
Treba gledati širi kontest. Ovo je zapravo sjajna vest, pušteni su inženjeri koji nemaju direktne veze sa rekonstrukcijom. Među njima i Milan Spremić, sjajan profesor. Ako ikad bude pravde zaslužuje milionsku odštetu od države za 208 dana tamničenja.Ништа неочекивано
Mislim da na kraju niko nece biti osudjen za Nadstresnicu.Treba gledati širi kontest. Ovo je zapravo sjajna vest, pušteni su inženjeri koji nemaju direktne veze sa rekonstrukcijom. Među njima i Milan Spremić, sjajan profesor. Ako ikad bude pravde zaslužuje milionsku odštetu od države za 208 dana tamničenja.
Pogledajte prilog 241922Za puštanje njihovo puštanje je peticiju potpisalo 7000 inženjera. Oni su bili žrtvena jagnjad, pokušali su na njih da svale krivicu za sistemsku korupciju.
Čekam dan kada će ljudi konačno to da shvate.Zasto bi to bila druga situacija?
Sudovi ce uvek proglasiti da su pokradeni izbori bili ok i da je Hulja pobedio.
Jedino ako bi SNS pao ispod 20 % pa da ne mogu da pokardu.
Inženjeri čuvaju leđa inženjerima, lopovi/političari lopovima, doktori doktorima i onda se čudite što nema nikakve odgovornosti i što niko nikad nije ni za šta kriv. Kakva peticija, kakve zaje*******ancije, dokaži ti da si radio savesno i nema nikakvog problema.Treba gledati širi kontest. Ovo je zapravo sjajna vest, pušteni su inženjeri koji nemaju direktne veze sa rekonstrukcijom. Među njima i Milan Spremić, sjajan profesor. Ako ikad bude pravde zaslužuje milionsku odštetu od države za 208 dana tamničenja.
Pogledajte prilog 241922Za puštanje njihovo puštanje je peticiju potpisalo 7000 inženjera. Oni su bili žrtvena jagnjad, pokušali su na njih da svale krivicu za sistemsku korupciju.
Oni ce otkazati poslusnost samo ako im neko plati vise ili ako ne dobiju ono sto inace dobijaju.Mora neko iz sistema da otkaže poslušnost Hulji i da mu drastično padne podrška kako bi se nešto promenilo glasanjem.
Ako cemo pravo, treba obrnuto: tuzilastvo da dokaze da on nije radio savesno.Inženjeri čuvaju leđa inženjerima, lopovi/političari lopovima, doktori doktorima i onda se čudite što nema nikakve odgovornosti i što niko nikad nije ni za šta kriv. Kakva peticija, kakve zaje*******ancije, dokaži ti da si radio savesno i nema nikakvog problema.
Јасно, али питао си шта бисмо ми радили на његовом месту. Он неће, осим под страшним притиском, расписати изборе. Али, тај притисак може да дође са разних страна, јер он заиста није надлежан да донесе ту одлуку. Он је надлежан само да формално распише изборе, на образложен предлог владе.Ja se uvek trudim da sagledam stvari i iz njegovog ugla, uzmajući u obzir njegov psihološki profil. Ono što ja mislim i kako bih se ja ponašao na njegovom mestu je totalno irelevantno. Nenadležna institucija je izgleda nadležna za raspisivanje izbora. Ako uzmemo samo to u obzir (njegov lični interes i psihološki profil), verovatnoća da se izbori raspišu je jako mala.
Postavlja se nesposoban, ali vrlo poslušan kadar na važne funkcije. Za par godina će biti pravo čudo ako uopšte imamo struju i vodu u stanovima, makar i polu-ispravnu za piće.![]()
Darija Kisić postavljena na još jednu funkciju
Vlada Srbije imenovala Dariju Kisić za predsednicu Upravnog odbora Instituta za primenu nuklearne energije (INEP).n1info.rs
MIslim da ce to vreme doci daleko brze. Gradjanima to ionako nije mnogo vazno. Kupovanje flasirane vode bice sjajna statsusna kompeticija, pa ce ljudi rado tegliti flasiranu vodu tako da komsije vide da imaju para za istu.Postavlja se nesposoban, ali vrlo poslušan kadar na važne funkcije. Za par godina će biti pravo čudo ako uopšte imamo struju i vodu u stanovima, makar i polu-ispravnu za piće.