Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова. 

Koji pešaci? Eno im Knez Mihailova pa nek se šetaju.Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова.
Pogledajte prilog 239441Pogledajte prilog 239442
Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова.
Pogledajte prilog 239441Pogledajte prilog 239442
[ćaci mode on]Vi ste samo zavidni i ljubomorni na ljude koji su zaradili novac i voze se sopstvenim automobilom! Da ste se više trudili u životu, umesto što ste kukali na internetu, i vi biste danas imali auto i ne biste morali da šetate trotoarom niti da tu čekate autobuse koji vas ionako voze besplatno zahvaljujući Šapiću i predsedniku Vučiču[ćaci mode off]Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова.![]()
Me neće na kraju biti KT, nego radovi ozbiljno kasne. Još uvek traje faza radova u kojoj se pravi kružni tok, posle ide njegovo uklanjanje.Meni sa fotografija deluje da se ipak radi kruẓ̌ni tok. Kakva je zaista situacija uživo?
Никада и није речено да се неће радити, писао сам овде да су радници на терену потврдили.Meni sa fotografija deluje da se ipak radi kruẓ̌ni tok. Kakva je zaista situacija uživo?
Da, to sam i ja primetio...kocke su slične kao one koje se koriste na trgu Nikole Pašića. Novi gradonačelnik...nova kombinacija...Gangula nas uveravao da ce iskoristiti postojece kocke, a sada vidimo potpuno nove. Za kruzni tok sam siguran, dok za trotoar nisam video dobro.
Propustio si pitanje pešačkih prelaza, sad će pešaci lepo da se načekaju da pređu ulicu.Da li propuštam nešto?