Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Kada se izabere nesuveren pravac u politici (mislim na barem minimalno suverenu politiku), kada se odustane od realizma u politici, kada se stalno biraju kriminalci, sunovrat neminovno sledi.

Perspektive Srbije su od losih postale katastrofalne.
Dal i dalje mislis da se nisi zeznuo sto si se vratio iz Nederland?
Sta je gore? Wokeness tamo ili ćaciji, korupcija, bezakonje, bezvlasce, selektivna pravda ovde?

Nadam se da ljudi iz ovog shvate da ma koliko vam se cinilo da je zapad da postao distopija (a nije), nista ne moze da se meri sa ovim ovde. Mi smo sad u rangu neke Kolumbije ili Venecuele sa malo vecim standardom

Zhassu taj wokeness virus, bolje ovde zar ne jer ovde si covek?

giphy-downsized-medium.gif

Poslednja izmena:
Sta je gore? Wokeness tamo ili ćaciji, korupcija, bezakonje, bezvlasce, selektivna pravda ovde?

Nadam se da ljudi iz ovog shvate da ma koliko vam se cinilo da je zapad da postao distopija (a nije), nista ne moze da se meri sa ovim ovde. Mi smo sad u rangu neke Kolumbije ili Venecuele sa malo vecim standardom

On se zalagao za proterivanje svih stranaca dok je bio stranac u Holandiji 💊

Holandija ide putem Srbije. Ali slazem se, nista nije ludje od ovog u Srbiji.

"Zvezda Srbija je odavno iščezla ... i samo je pitanje koliko je miliona svetlosnih godina potrebno da ta vest stigne na Zemlju."

Napisao drugar, umalo mi isterao suzu.

У међувремену ухапшено 12 студената због поливања водом оног изрода.

И? Шта ћемо сад?

12-оро клинаца, 12 породица. Чекају се избори које нелечини не расписује све док се не постара да ће их добити, уместо да службена лица још вечерас моле народ испред станица за милост као ономад.

И? Шта ћемо сад?

12-оро клинаца, 12 породица. Чекају се избори које нелечини не расписује све док се не постара да ће их добити, уместо да службена лица још вечерас моле народ испред станица за милост као ономад.

Na zalost veceras nevini ljudi mole za milost sluzbena lica.
Srbija 2025. nije isto sto i srbija 2000.

Rezim ima zestoku podrsku proklete EU. Da nije toga, Dacic ne bi smeo ovako da prica.

Poslednja izmena:
Mene da je neko gurnuo/cusnuo/polio na ulici policija nista ne bi uradila. Cak sta vise, verovatno bi rekli "aj bre.........." a od ovog prave fiktivni linc, hapse sve redom........sta prosto reci?
Ja to ne bi ni prijavio policiji jer nije vredno prijavljivanja a ovog gura Loncar u kolicima i lik samo sto ne zaplace dok se poziva na nemacku 40ih.

И? Шта ћемо сад?

17 је ухапшено према последњим информацијама.
1749158011104.png

Не знам шта ова већина народа чека. Пре је био организованији кад је наступила нацистичка окупација Београда 1941. године. Управо сведочимо једној таквој захваљујући овој власти, и нико ништа не ради. Шта се дешава? Зар је могуће да је већина народа оволико отупљен и без свести о себи? Ово је забрињавајуће.

Још једна вест на ову тему.
1749158270310.png

Ево наде...

Imas li neki predlog?
Протести испред МУПа, тужилаштва и суда са акцентом на жртве лојалиста-ћација, да се разапну транспарент дуж дрвореда на којима пише типа "три мушкарца члана СНС ударала девојку у главу дрвеним моткама и поломили јој вилицу на 6 делова" као што се каче они транспаренти код зграде владе у Немањиној за Косово, учк и Нато, и сл.
Само преслишавање.
Вода по Миши ћацију - три палице у вилицу девојци,
Вода по Миши ћацију - ауто који се залеће да би газио лекаре из Палмотићеве,
Вода по Миши ћацију - дивљак који вози по тротоару у Рузвелтовој и обара девојку,
Вода по Миши ћацију - кретенка која је згазила девојку на Новом Београду,
И тако даље.

Опозиционе партије да разапму такве пароле по својом зградама, ваљда ДС и даље има своје просторије у Коларчевој, не знам где има Ђилас.
Студенти да каче такве пароле по факултетима на истакнутим фасадама факултета и студентских домова.

Ето предлог.
Имаш ти неки?

Treba proslaviti za nekih mesec dana pet godina od najboljeg protesta koji se desio u Beogradu u 21. veku, mislim da će taman negde tad biti dovoljno dinstana govedina.

Jedna od većih laži režimske opozicije je što su podmetnuli priču o nekakvim SNS batinašima koji su ubačeni da prave nerede.

Da ne postavljam fotografiju gde se vide lica ljudi, ali stoji na vikipediji pa svako može da vidi, prva fotografija

Valjda smo do sada jasno naučili da razlikujemo one batinaške, mafijaške i huliganske glavudže od običnog naroda. Nije bilo tad takvih ispred skupštine, desio im se narod.

Ево и људске дијареје ликом и делом, Александар Шулц из околине Новог Саада, глуми студента, иде уз главног ћација, глуми тиктокера, узнемиравао јавно госпођу Хрку. Променио је мало стил од матурске слике која је прва у низу. Има ретардирани бот тик ток канал, ко има ту мрежу нека га пријави да му угасе тај чучавац. Попио је мало текућина у студењаку са дружином ћација.

Желим му дуг живот у срамоти и пуно пљувачке на лицу.

Протести испред МУПа, тужилаштва и суда са акцентом на жртве лојалиста-ћација, да се разапну транспарент дуж дрвореда на којима пише типа "три мушкарца члана СНС ударала девојку у главу дрвеним моткама и поломили јој вилицу на 6 делова" као што се каче они транспаренти код зграде владе у Немањиној за Косово, учк и Нато, и сл.
Само преслишавање.
Вода по Миши ћацију - три палице у вилицу девојци,
Вода по Миши ћацију - ауто који се залеће да би газио лекаре из Палмотићеве,
Вода по Миши ћацију - дивљак који вози по тротоару у Рузвелтовој и обара девојку,
Вода по Миши ћацију - кретенка која је згазила девојку на Новом Београду,
И тако даље.

Опозиционе партије да разапму такве пароле по својом зградама, ваљда ДС и даље има своје просторије у Коларчевој, не знам где има Ђилас.
Студенти да каче такве пароле по факултетима на истакнутим фасадама факултета и студентских домова.

Ето предлог.
Имаш ти неки?
Verovatno si pogresio pa si odgovorio meni, a ne Deliji. On je pitao sta cemo sad.

Nije los predlog doduse, svidja mi se. Pritisak na policiju, tuzilastvo i sud da rade svoj posao. Proteste ispred policije su vec organizovali i sprovode studenti. Nama ostaje tuzilastvo i sud. Kako mislis da sprovedes to, koji je sledeci korak? Vidim da pominjes opoziciju da treba da razapinje parole. Imas kontakt nekog iz opozicije, ili mislis da citaju forum i sakupljaju ideje?

Da odgovorim ipak na tvoje pitanje, ja nemam predlog, ali sledim one koji imaju ideje. Kada god mogu idem na proteste, posaljem neki dinar profesorima i studentima. Nista od toga eto nije moja ideja, ali sledim one koji pomazu trenutnoj situaciji sprovodeci svoje.

Ево и људске дијареје ликом и делом, Александар Шулц из околине Новог Саада, глуми студента, иде уз главног ћација, глуми тиктокера, узнемиравао јавно госпођу Хрку. Променио је мало стил од матурске слике која је прва у низу. Има ретардирани бот тик ток канал, ко има ту мрежу нека га пријави да му угасе тај чучавац. Попио је мало текућина у студењаку са дружином ћација.

Желим му дуг живот у срамоти и пуно пљувачке на лицу.

Ovo je najveći kr**** u Srbiji, i da nije ćaci.

Sumnjivi su mi ti Novosadjani. Prvo ovaj Sulc... pa Ivan Siler. Gde ih samo nalaze, mozga bez, samo sirova fizicka snaga

Brate, gde ja živim... 🤣

Vrh