Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ja ne znam kako je moguće da oni i dalje nonšalantno toče gorivo sa putnicima. Jel igde u svetu zabeležen takav slučaj. Možda tamo u Indiji.

Kako je uopšte to sa bezbednosne strane okej, ako već sa strane imidža ne vide problem.
Crncima i da se progleda kroz prste nekako s obzirom na nepoznavanje grada i nerazumevanje jezika, mada i to ne bi trebalo na duže staze da se toleriše.
Što se naših tiče, bar oni znaju da to ne bi trebalo da rade.

Onda ce umesto toga da idu prazni jedan pravac i tad natoce bez putnika. To radi npr polazak oko 22h na 610E
EDIT: Naravno full prijavljen u sistemu, na trasi

Crncima i da se progleda kroz prste nekako s obzirom na nepoznavanje grada i nerazumevanje jezika, mada i to ne bi trebalo na duže staze da se toleriše.
Što se naših tiče, bar oni znaju da to ne bi trebalo da rade.
Nisu oni krivi, kriv je prevoznik koji nije obezbedio vozače koji će biti parkireri u garaži i koji će raditi sve te poslove pranja vozila, točenja goriva itd. Gsp uredno ima svoje parkirere u svakoj garaži i zato ovako nešto nikad nismo ni viđali sa njihove strane.

Po zakonu, vozač će biti kriv, zakon ne dotiče dal Strela ima parkirere ili ne. Profesionalni vozač, samo ime kaže, kao vozač sa većim stepenom znanja u saobraćaju treba da zna šta sme, a šta ne.
Njihova sreća što saobraćajna nikada neće zaustaviti njihov autobus, jer divlji zapad. A kada se nešto desi, u tvorzu ide opet vozač, a rukovodstvo jok.

Da su pametni, vozači treba da odbiju to da rade, doduše kakvi sve tamo likovi rade, oni verovatno misle da je sve to normalno i da tako treba.

Колико сам разумо човек је због кредита прихватио да вози у стрели тј. дао отказ у гсп ја га редовно пратим мада нисам имао прилику до сада да се провозам са њим надам се да ће бити прилике😊

Колико сам разумо човек је због кредита прихватио да вози у стрели тј. дао отказ у гсп и ја га редовно пратим мада нисам имао прилику до сада да се провозам са њим надам се да ће бити прилике😊
nadam se da hoćeš. Od 1.juna će biti redovan na 605 za stalno i imaće svoje vozilo (najverovatnije conecto).

Bivši privatni Beograđani u Zaječaru, nažalost ja produžih za Negotin.
No, možda za koji dan svratim i slikam bolje.

1000056532.jpg

1000056528.jpg

1000056523.jpg

1000056518.jpg

As Turs, pisao sam o ta 2 komada, pre njh su bili u Kraljevo.

Momci u AS-u kompletno sredili karoseriju i motor, ne žale se puno, s obzirom da su otpisali staru Kobru, Liaza i Iveca, a ta 2 IK-a ostaviše, izgleda da ih dobro služe.

Inače, i Negotin prepravili bivši Beograđani, viđen 112M od M&M-sa, neki raskupusani privatni Conecto busevi..
Sutra slikam.

As Turs, pisao sam o ta 2 komada, pre njh su bili u Kraljevo.

Momci u AS-u kompletno sredili karoseriju i motor, ne žale se puno, s obzirom da su otpisali staru Kobru, Liaza i Iveca, a ta 2 IK-a ostaviše, izgleda da ih dobro služe.

Inače, i Negotin prepravili bivši Beograđani, viđen 112M od M&M-sa, neki raskupusani privatni Conecto busevi..
Sutra slikam.
Probaj da uhavitš i ikare od HE Đerdap

Vrh