Ideja je bila da predstavim da može biti ili tramvaj, ili obična žuta traka. Naravno koja god od tih opcija, bila bi u oba smera.A tramvaj za drugi smer?
Ideja je bila da predstavim da može biti ili tramvaj, ili obična žuta traka. Naravno koja god od tih opcija, bila bi u oba smera.A tramvaj za drugi smer?
To sam i pokušao da predstavim ali sam izgleda doveo do dodatne zabune haha. Moja ideja je da ako je moguće tuda ide tramvaj, a da bude žuta traka kao u Vojvode Stepe, samo naravno sa maksimalnim restrikcijama za privatna vozila. Ako ne tramvaj, onda ostaje samo žuta traka za autobuse i trolejbusem ali po sredini kolovoza.Може трамвајска и жута трака да буду иста. Ако су тролејбуси спорни, треба тежити аутономним.
Da li ce biti proširenja na 6 traka i u delu izmedju Londona i skupstine, jer tu nema mesta za to?
@Невене_к, ниси добро прочитао чланак, а и @Директор ти је одговорио. Све пише у пасусу, цитирам:Nece tu da šire logicno
Razumem to ali gradnja garaze ne implicira direktno sirinu puta koji ce biti iznad i dokle.@Невене_к, ниси добро прочитао чланак, а и @Директор ти је одговорио. Све пише у пасусу, цитирам:
"Подземна гаража са 427 паркинг-места биће позиционирана између Немањине и Вишеградске улице и замениће незонирани паркинг дуж Кнеза Милоша, имаће 12.000 квадрата, двоструко више места него што је сада над земљом."