To je dobro jer znaci da i on smatra da ih ne moze dobiti. Neka odbije i smislja izgovore za svoje birace, da vidimo kako ce do dugorocno izgledati. Ja bih se zabrinuo samo ako ih prihvati na keca.Načekaćemo se mi tih izbora
To je dobro jer znaci da i on smatra da ih ne moze dobiti. Neka odbije i smislja izgovore za svoje birace, da vidimo kako ce do dugorocno izgledati. Ja bih se zabrinuo samo ako ih prihvati na keca.Načekaćemo se mi tih izbora
Moram jednom da kazem da mudro razmisljas.To je dobro jer znaci da i on smatra da ih ne moze dobiti. Neka odbije i smislja izgovore za svoje birace, da vidimo kako ce do dugorocno izgledati. Ja bih se zabrinuo samo ako ih prihvati na keca.
Za fondove nisam cuo, ali ne vidim zasto bi mislili da mozemo da udjemo do 2029? Pa sad je 2025.Da li ste culi da nas EU nema u planu za ulazak u uniju do 2029.da nam zavrcu fondove i da Albanija i CG preuzimaju primat.
U Nov.su trazili borbu protiv korupcije, medijske zakone, izabran REM i sredjivanje birackih spiskova, u februaru nije bilo nista, u aprilu nista...ćao zdravo.
Nego, na X fakulteti dizu tenzije, nwsto se organizuje, ili ce biti neka objava odluka...pratite
Tako je.Kada sudska vlast postane korumpirana i ukine demokratiju (izborna krađa se toleriše), celokupna vlast se smenjuje vojnim pučem, stranom okupacijom ili raspadom korumpirane strukture.
Bila je vest da NBS od početka godine troši devize kako sprečila slabljenje dinara. To je sada igra živaca, kada ostanu bez deviza i kurs naglo krene da slabi, kreće talas bankrotstva s obzirom da se svi zadužuju u stranoj valuti a prihoduju u domaćoj. Profit NIS-a se drastično smanjio od uvođenja/neuvođenja Američkih sankcija, a to je najveća firma u državi.
Kada ne bude više plata i penzija, ili ih bude u potpuno obezvređenoj valuti, možemo da govorimo o nekim promenama. Do tada status kvo.
Jedino bankrot države može da izazove vanredne izbore, jer će se korumpirana struktura u tom slučaju raspasti sama od sebe.Tako je.
Odlicna analiza. Obicno (u normlanim zmeljama, sa mentalno zdravim stanovnistvem) postoje istinske patriote u vojsci i oni zavrse sve uz minimum zrtava. U Srbiji za to nema sanse jer je zajednicki interes nesto nesagledivo.
Sledeca vest nam govori da su studenti de fakto izgubili, izbora nece biti, ni taj zahtev nece biti ispunjen.
Sistem savrseno funkcionise, zaposleni u drzavnoj upravi spremi su da se zrtvuju za Hulju, vecina ostalih gradjana je zadovoljna ili nezainteresovana. Tako da Hulja moze komotno da vlada do 2027. sa svojih 30-40 posto podrske.
Ивица Дачић: Нема разлога за одржавање ванредних парламентарних избора
A ova vest nam govori o buducnosti, o novoj klasi upravljaca, o gradjanima Srbije koji tolerisu bas sve.
КРИК: Четврт милиона евра из офшор зона за школовање деце Синише Малог
Dve godine je dosta vremena.Što duže budu odlagali izbore imaće slabiji rezultat. Ne znam šta treba da se desi da mu skoči rejting? Da dovede Trampa i Putina ovde na noge?
Tako je, medjutim zivotni standard je jos uvek previsok.Jedino bankrot države može da izazove vanredne izbore, jer će se korumpirana struktura u tom slučaju raspasti sama od sebe.
Ovde istinske patriote jedino što mogu da urade jeste da sabotažama ubrzaju bankrot. Radnici u NIS-u, EPS-u itd. imaju tu mogućnost, ali je ne koriste.
Kao da je to bitno kada je sudska vlast potpuno korumpirana. Ako objave da je Hulja pobedio, to je to.Što duže budu odlagali izbore imaće slabiji rezultat
Studenti su izgubili 15.marta, kada su dozvolili da nemaju jasan i veliki cilj (izbori, ostavka predsednika ili slobodan Rts..) od koga nece da odustanu i da iskoriste stotine hiljada ljudi da iyvrse pritisak na vlast da ga ispune. Ovako smo dobili woke sjw tiktok revoluciju, gde nastavljamo da pumpamo, setamo, trcimo i vozimo bajs, skupljamo social credit ....Sledeca vest nam govori da su studenti de fakto izgubili, izbora nece biti, ni taj zahtev nece biti ispunjen.
Tako je.Studenti su izgubili 15.marta, kada su dozvolili da nemaju jasan i veliki cilj (izbori, ostavka predsednika ili slobodan Rts..) od koga nece da odustanu i da iskoriste stotine hiljada ljudi da iyvrse pritisak na vlast da ga ispune. Ovako smo dobili woke sjw tiktok revoluciju, gde nastavljamo da pumpamo, setamo, trcimo i vozimo bajs, skupljamo social credit ....
Slicne pokrete je imao Usa, samo sto je to tamo bio trend oko 2013.-14, vrhunac je bio u prvom Trampovom mandatu. Ali takvim protestima se nikad nista nije postiglo i mi smo nazalost samo jos jedan dokaz toga.
Priznajem da dobro ne poznajem Srbiju.Какав кругодрк мрачњаштва, дивота... Имам само једну молбу, престаните да призивате банкрот, већ сам објашњавао овде како живи већи део Србије, какав глово, какве грчке, каква статусна летовања и галерије. Ако хоћеш да се разрачунаваш са покондиреним тиквама из свог окружења, молим да заобиђеш нас који нисмо то, а пропатили би озбиљно да се та пропаст коју призивате догоди.
Mozda ce nadlezni organi pronaci da iza studenata stoji Moskva, pa ce EU prihvatiti zabranu studentskih listi.Šta će da rade studenti kada im Hulja obori listu iz nekog izmišljenog razloga i ne dozvoli da izađu na izbore?
Hoće li se žaliti nadležnim institucijama, ili će organizovati triatlon do Strazbura?