paradox polje
Advanced
Додик вс Вучић, тешка борба, не зна се који је гори, гори по наш народ.
Dodik ima bolju scenografiju.Dodik nije nikakav svetac, ali na njegovoj državotvornoj politici mi koji živimo u Srbiji pod veleizdajničkom bitangom možemo samo da zavidimo, da ne upotrebim tvoj izraz.
Још један од терористичких напада усмерених против развоја Србије, наравно припреман још од пре 25 година.![]()
U izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Karađorđe" u Saranovu u opštini Rača danas je pao plafon u jednoj učionici, a đaci su vraćeni kući i u školskom objektu neće biti nastave, potvrđeno je agenciji Beta u Školskoj upravi.
![]()
U osnovnoj školi kod Rače pao plafon, đaci vraćeni kućama
U izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Karađorđe" u Saranovu u opštini Rača danas je pao plafon u jednoj učionici, a đaci su vraćeni kući.n1info.rs
Ne daj Bože da su se deca zadesila ispod ovoga. Najurio bi ih narod u roku od dva sata, ne sa vlasti nego iz Srbije.Још један од терористичких напада усмерених против развоја Србије, наравно припреман још од пре 25 година.
Sto je tuzno. Kad cemo se opametiti pre tragedije?Ne daj Bože da su se deca zadesila ispod ovoga. Najurio bi ih narod u roku od dva sata, ne sa vlasti nego iz Srbije.
Da li stvarno verujes u to?Ne daj Bože da su se deca zadesila ispod ovoga. Najurio bi ih narod u roku od dva sata, ne sa vlasti nego iz Srbije.
Pa ovo se dešava upravo zbog toga što je narod totalno neodgovoran, od baba sere, preko ovog što treba da utipla roštilj za spušteni plafon, tužilaca i sudija, pa sve do predsednika. Gde god malo zagrebeš naići ćeš na teški javašluk. Ili nemaju kapacitet da razmisle o posledicama svojih dela ili ih jednostavno zabole. A glavni uzrok svega je nakaradno pravosuđe, koje šalje svima signal da neće snositi nikakve posledice šta god da urade.Ne daj Bože da su se deca zadesila ispod ovoga. Najurio bi ih narod u roku od dva sata, ne sa vlasti nego iz Srbije.
Potrosacko drustvo izbrusilo je ego. Narocito zene veruju da je svet vrsta prodavnice gde biraju sve sa polica.Danas svako gleda svoje dupe. Zato je teško naći i partnera jer svako opet gleda sebe.
Сазнали смо све што је требало сазнати 1941. године.Ili bi možda postojala Srbija sa Srbima pravoslavcima, Srbima katolicima i Srbima muslimanima. Nikada nećemo znati...
Sve se to zna, ali gradjanima ne smeta ili se jako plase Bosketa.Evo ko nam renovira škole i dobija unosne poslove. Hvala ti Bože što nije bilo dece u ovoj "renoviranoj" školi.
Možda je kriminalac, ali nije uz to još veleizdajnik i prevarant kao Hulja.Dodik ima bolju scenografiju.
Inace je kriminalac, kso i Hulja.
Dodika su zajedno sa bošnjačkim i hrvatskim predstavnicima još 2006. odveli na pregovore u vojnu bazu NATO-a, i tamo ga držali maltene zarobljenog više sati i ultimativno zahtevali da potpiše ukidanje Policije Republike Srpske, uvođenje jednog predsednika BiH i promenu imena Republike Srpske, neprekidno ponavljajući da je to od vitalnog interesa za SAD, na šta im je on odgovorio "možda, ali ja sam biran da ispunjavam srpske nacionalne interese, a ne američke" i napustio sastanak. Njegovo ne je ostalo ne do današnjeg dana, iako su tada pretili čak i njegovoj porodici.Додик је НАТО играч који игра свој последњи чин - делегитимацију Републике Српске као фактора нестабилности у БиХ, са циљем да се на крају или укине или сведе на најнижи ниво без судске власти и полиције.
Много се пецаш на јефтин мамац.
Резултат Додикове власти је мање од милион Срба у РС!
Navedena nedoumica se odnosi zašto su "verujućim hrišćanima" bitniji rituali (paganskih korena jer nigde u Bibliji se ne navodi da se upali ___br.sveća gore/dole, vezivanje crvenih končića oko ruku bebama (ne osuđujem, samo zapažam), kucanje o drvo itd.) nego sama suština hrišćanstva. Koliko je zapravo vernika a koliko sujevernika? Ovde je upitno koliko uopšte ima ljudskog u njima (primeru koji sam u pr.postu navela) a kamoli hrišćanskog?! Ako se verujući pridržavaju paganskog da li su oni više hrišćani ili pagani?! Moj pristup, ponašanje uopšte, očigledno nije očekivano za osobu mojih godina tzv."mlađu"; za neku stariju ženu, baku, možda...ali ni one nisu reagovale! Pitanje je da li u mom pristupu nepoznatim ljudima ima više petlje (ne može se to nazvati hrabrošću) ili ljudskog (jer mi inače nije strano da priđem nekom u nevolji a očigledno po njihovom mišljenju nemam dovoljno godina za takav pristup). Zašto misliš da neverujući (ateisti/agnostici) ne mogu biti bolji i veći ljudi od "verujućih"?Veoma lep post.
Zanima me da li smatras da su verujuci hriscani vise empaticni od ostalih, recimo od pagana?
Da li nerazumevanjeni hladnoca prema devojcici iz tvig primera potice od toga sto su prisutni bili vise pagani negomprav hriscani?
Mogu.li pagani biti humani?