Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ako meni ne veruješ, pitaj mog brata lažova.

Председник Вучић је навео да је стигао извештај ФСБ-а о догађајима 15. марта. Како је рекао, истражитељи ФСБ-а су закључили да током тог протеста нису коришћени акустични уређаји које поседују српски полицијски органи.

"Они су констатовали, на основу добијених резултата, може се донети категорички закључак да акустични уређаји типа емитера, сви ови набројани, које поседују полицијски органи Србије нису примењени током протеста", рекао је Вучић.

Stalno ističu to "policijski organi". Baš lepo. A šta je sa ostalim organima vlasti i sile u Srbiji? :)

A video sam, baš malo pre tvoje poruke.

Svašta mi palo na pamet ali neću da pišem zbog čika sa Banjice koje prate. 🙂

Mada svi već uveliko znaju koliko mnogi od nas vole SNS i koliko se zahvalnosti prema njima nakupilo u nama. 🙂

Poslednja izmena:
Tu su zbog ovacija predsedniku. Da li je iluzorno očekivati da se sutra raščiste?

Više zavidim prosečnom Slovencu, Letoncu ili Estoncu koji živi u normalnoj državi nego ovoj nemoralnoj spodobi koja se prodaje režimu za gotov novac i živi u koncentracionom logoru.
То је била њена прича пре неколико година. Она зарађује тако што снима квиз који се емитује током целе године; међутим, проблем је у томе што све ове квизове производе приватне компаније снимљене у студију РТС-а. Запослени примају редовну плату од РТС-а, поред појединачних исплата из приватних продукција. Чини се да је РТС способан само да изгради студио и да покрије трошкове лиценцирања. Свако ко прегледа одјавне шпице може помислити да водитељ, сниматељ и монтажер имају исто презиме.

izvestaj ruskih eksperata.
Deluje jako uverljivo bez zaglavlja, potpisa i pecata.
Ali zamislite koliko je bedan nivo nasih novinara kojima nije palo na pamet da kliknu i pogledaju "izvestaj FSB a"

Sad mi znsmo da je fake, ali ljudi koji samo gledaju rts i n1 misle da je on stvaran.

Агент ФСБ током анализе случаја:

1744829782843.jpeg

The FSB has revealed signs of a staged provocation in the protest in Belgrade

Russia's Federal Security Service (FSB) has revealed signs of a staged provocation involving a specially trained group of individuals at a March 15 protest in Belgrade. The document with the results of the investigation was published on the website of the Serbian Security and Information Agency (BIA).

Kad ruski novinar stavi link do pdf dokumenata, i ni u šta ne posumLJa. 😄

Russia's Federal Security Service (FSB) has revealed signs of a staged provocation involving a specially trained group of individuals at a March 15 protest in Belgrade. The document with the results of the investigation was published on the website of the Serbian Security and Information Agency (BIA).

Da.
To je naravno link do onog istog dokumenta bez zaglavlja, pecata i potpisa.

Mene zanima da li taj FSB dozvoljava da ih nasi caciji tako caciraju. Ipak je to ozbiljna sluzba, ne krezuba BIA, leglo nepismenih dvojkasa koje je zaposlio tata.

Znaš koliko me zabole jedan deo tela šta FSB misli? Da li je laž ili ne, uopšte me ne zanima šta ruska mafijaško-zločinačka tvorevina misli ili kaže.

Vrh