Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Ала вас је зезнуо овај инвеститор. Видим да ово неће проћи без тужби и вуцарања по судовима. Ето зашто сам ја за то да се врате грађевинска предузећа из времена СФРЈ. Тад се радило озбиљно, а данас свако гледа да те зезне и опљачка.
Neka bude da nas je zeznuo za vodu, pošto deluje da je sve ostalo bilo u roku i više nego korektno od strane investitora.

Poradite malo na pravopisu, hvala
Možete pisati po forumima koliko god želite, ali to neće promeniti situaciju – ni moj pravopis, ni vašu grešku.
Ako imate konkretan problem, najbolje je da se obratite advokatu i preduzmete korake koji mogu nešto da promene.
Nemojte se fokusirati na mene – ja vam nisam prodao stan, niti sam davao bilo kakva obećanja.
Zato, savet za ubuduće: kada kupujete stan, povedite nekog stručnog ako niste sigurni u ono što potpisujete.

Pozdrav svima,
Da li ima stanara sa 9og sprata koji su se vec uselili u fazi I, ako bi mogli da daju svoje utiske i komentare po pitanju tople vode?
Kakav je pritisak vode? Da li je voda mlaka il ...?
Da li ste generalno zadovoljni tim sistemom (nezavisno od cene i računa) ?

Da li je vruće leti od krova, jer je poslednji sprat?

Bilo kakvi utisci ce biti od pomoci.

Hvala puno unapred. :)
Zdravo,
Mi smo sa 9. sprata, faza 2.
Nemamo često tople vode, čak kada se podesi na vrelu.
U oba kupatila slična situacija.
Dok dodje do te iole tople potrebno je vreme.
Pritisak retko slabiji.
Pisali smo mail na reklamacije.
I idalje čekamo majstora.

Da li je to do sprata ili?Da li su vam dali neki odgovor, mada nije logicno da ima veze sa spratom.
Mi smo sa treceg nemamo problem sa vodom.

Zdravo,
Mi smo sa 9. sprata, faza 2.
Nemamo često tople vode, čak kada se podesi na vrelu.
U oba kupatila slična situacija.
Dok dodje do te iole tople potrebno je vreme.
Pritisak retko slabiji.
Pisali smo mail na reklamacije.
I idalje čekamo majstora.
Mnogo sta ne radi kako treba. Ima li ili nemali toplu vodu, platicete racune sto je apsurd !
Neko nije 2 meseca u stanu i plati racun za toplu koji je veci od racuna za grejanje !
Upravo zbog toga kupci stanova treba da traze da se ispostuje kupoprodajni ugovor o ugradnji vodomera za potrosnju tople vode ispred svakog stana ili neka daju obestecenje uprotivno treba da se tuze.

Naravno da je do sprata. Ako je ugradjena kvalitetna pumpa za tu spratnost onda nema zime.
Ali tu je najsladja lova za svakog investitora, na materijalu ukradu taman za stan u Londonu kad krene frka.

Danas je neradni dan)

IMG_7763.jpeg
IMG_7765.jpeg
IMG_7767.jpeg
IMG_7761.jpeg
IMG_7762.jpeg
IMG_7763.jpeg
IMG_7764.jpeg
IMG_7759.jpeg
IMG_7760.jpeg

Ала вас је зезнуо овај инвеститор. Видим да ово неће проћи без тужби и вуцарања по судовима. Ето зашто сам ја за то да се врате грађевинска предузећа из времена СФРЈ. Тад се радило озбиљно, а данас свако гледа да те зезне и опљачка.
Ozbiljno radilo? Vidim da Vas hvata bezuslovna jugonostalgija, ali ako malo istražite videćete da je i tada bio ozbiljan fušeraj možda i veći nego sada jer si morao da ćutiš. Koliko zgrada iz tog vremena nikada nije dobilo upotrebnu dozvolu, a tek koliko ima katastrofalne završne radove....da ne nabrajam dalje već sam offtopic...

Zdravo,

Imam pitanje za (buduće) komšije. ☺️

Da li ste možda tražili plan svog stana u dwg formatu i da li su vam to dostavili? Ne znam kakva je praksa u Vrtovima, mi smo tražili već nekoliko puta do sada. I nisu nam još poslali.

Pozdrav komšije! Da li možda neko zna da li je potrebna dozvola za uvodjenje zip sistema u vidu platna na terasi?

Koliko placate sada racune?
Tipa struja 2000
Infostan 6000
Odrzavanje zgrade 1e po kv
Sta spada u to odrzavanje zgrade?
I sta ako se odrzavanje zgrade ne plati da li mogu da vas kazne ili tako nesto?

Da li vredi dati 250.000 za stan u ovom kompleksu? S novog Beograda sam, bio sam do sada 2-3x na Vidikovcu i kraj mi deluje onako, ok, ali ne znam kakav je ovako za život. Škole, domovi zdravlja, infrastruktura generalno? Rado bih Novi Beograd, ali cena diktira lokaciju, pa sada lutam po Vidikovcu, Voždovcu… 🫣

Vrh