Šta je novo?

IKEA Srbija i AVA shopping park

Tebi je dobro, ti imaš Turke na svakom ćošku, i zaista lepo to spreme, ko voli naravno. I jeftino je kod njih, ne bi me iznenadilo da se pozatvara većina američkih lanaca u Berlinu zbog njih.

Tako je, turci su u Nemačkij preuzeli to trzište. U BL, MC mi se čini da idu samo klinci. Inace prva zrtva kebaba su bili kioscicsa kobasicama. Sve ih je manje i manje.
 
Turci imaju lance brze hrane koje po nivounusluge ne zaostaju za mekom i Burger Kingom. U Rusiji već popunjavaju rupe napuštanja zapadnih lanaca. Jedino sto su prikicno skupi. Secamo se Simit Saraja koji je imao jako lepe lokale ali su prosto bili preskupinza nase tržište…
 
Update
Slika iz videa autora vlogzila 😐
018BE609-4FEF-4DF5-88D5-68BEF17569D1.jpeg
 
Gde je OBI, Bauhaus itd?
Sumnjam da ce dolaziti u Srbiju, ne samo zbog standardnih birokratskih zavrzlama i vecitog ''non-EU country'' hendikepa, vec i zbog politickih razloga - otkada vise nema voljene Mutti i Kurza na vlasti, neoradikalska Srbija je strasno zaostrila odnose sa D/A/CH. Novu vlast u Nemackoj predstavljaju maltene kao otelotvorenje hitlera.
 
Ma to nema nikave veze, bas njih briga kakvo je misljenje Vucica od Nemackim zemljama. I mislim da je to sve fake, no nebitno.

Nek dodje neki francuz, Kerfor, ili Spar. Mislim da je srpsko trziste gladno novine.

Ava ima najveci potencijal posle pustanja obilaznice + gradnja kraka ka PA.
Bice najveca petlja u drzavi
 
 
Znamo li ko će biti zakupci, šta se planira? Ima li abrova? :)
 
Vec duze vremena niko ne dolazi na trziste Srbije... Ono sto i najavi ulazak, vrlo brzo odustane i povuce se. Ne znam zasto je to tako, ali ni Avu nece zaobici sindrom copy paste zakupaca...
 
Delimičan off: "Costa Coffee" je napustio Srbiju po pitanju samostalnih kafića, ali pošto je "Coca-Cola HBC" nosilac franšize za Srbiju, prisutni su, i često se naleće na natpis "We serve Costa Coffee". Specifičan mi je kombi sa tim natpisom pokraj kružnog toka između dve Pazove, na putu za auto-put.
 
Poslednja izmena:
Vrh