Šta je novo?

Zvezdano Brdo [Stambeni kompleks]

Mi se intenzivno raspitujemo oko projekta, ulazi u lamele su na platou koji je na Koti 0 što je u nivou Bračke ulice. Ulazi će nositi adresu Bul. Kralja Aleksandra od 411 do 423. Ulaz u garažu je moguć sa nivoa B5 (Bračka ulica) i B1 (Bulevar tj. Lidl). Navodno će postojati i ulaz za pešake kroz garažu na B1 nivou.

Rok završetka je Novembar '27 s'tim što iz prodaje sugerišu Leto '27

Koliko sam ja razumeo cene su od 2800 EUR do 3100 EUR sa PDV-om. Kao i za Lastavice, matrica cena je bazirana na poziciji, kvadraturi i spratnosti.
Mi konkretno gledamo neke vece stanove (4.0) i tu su cene oko 2910-2930 EUR sa PDV-om.

Za stanove koje smo mi gledali faktori su spratnost, orijentacija i kvadratura. Gledali smo jedan stan u potkrovlju koji je veći (preko 100m2) ali zbog toga mu je par evra niža cena po m2 nego stanu koji je 2 sprata ispod i npr. 80m2 ali gleda na dve strane. Biću iskren nisam se udubljivao previše u pravila zbog čega je cena ovakva ili nakva, čini mi se da su pominjali da UDI grupa definiše cene na osnovu nekih njihovih standarda i onda prodaja vadi cene za stanove iz tog sistema, pa pretpostavljam da i nemaju uvid u matricu.

Verovatno smo se raspitivali za isti stan, jel C102 u pitanju? 😄

Inače, uz većinu stanova je i ostava uključena. Konkretno uz taj od ~102m2 ide ostava od 2,36m2

Garsonjere od 45 m2? Dvosobni (sa 1 spavaćom sobom) od 60 m2 bez hodnika, već se u spavaću ulazi iz dnevne koja ima suženje na ulazu i širi se u pravcu terase, soba ima bukvalno oblik trougla... Sve to za 3000 e /m2 + parking.

Vrh