Naterala me ova vest da nakon 100 godina napisem nesto ovde na forumu
Prvo objasnjenje sta ovo tacno znaci, nadjoh malopre na lokalnom borcanskom sajtu, da ne reklamiram - Naime, oni kazu da je rec o silasku sa mosta, ka levoj obali. Znaci, kada silazite sa Pancevca, ka levoj obali, imate petlju, desno za Zrenjaninski, pravo za Pancevacki put. Sada ce da zatvore skretanje desno tako da svi idu pravo, na Pancevac .. Sta dalje, nagadjam, valjda ce onda, na prvom semaforu, da odu levo, pa kroz neke ulicice da izbiju na Zrenjaninski put.
E sad, moji komentari:
Komentar 1 - kao neko ko je nekada dosta vremena proveo vozajuci tu bajs, i naucio veoma dobro lokalnu geografiju, skromno predvidjam apokalipsu
Automobili jos i nekako, ali kada oni zglobni autobusi krenu da se vrte po onim ulicicama, i to 5 linija (95, 96, 43, 101, 104) ... pa to ce da bude kao u cirkusu. Jos ako budu cekali onih jadnih 10 sekundi da im otvori semafor da bi presekli ove iz kontra smera :shock:
Komentar 2 - cinjenica da je ovo najavljeno dan unapred, da se na tv ne spominje, da je u blicu preneseno kao neka sitnica, govori puno o tome koliko je grad briga za ovaj deo ... Nisam iz fazona izigravanja mucenistva, svako ima svoje probleme, ali stvarno imam nekada osecaj kao da nas zaje*******avaju onako zato sto im se moze.
Komentar 3 - deo pruge koji rekonstruisu ima mozda 50 metara, ide kao nadvoznjak iznad tog puta koji je zatvoren. Pa jel moguce da im za to treba 3 meseca ?
Komentar 4 - nemam apsolutno nikakvo moranje da idem u grad, tako da sto se mene tice mogu citav most da zatvore na 3 meseca, ili sruse ... svejedno, ici cu dvaput mesecno preko kineskog da vidim prijatelje, tako da me licno ne pogadja. Sve sto pisem je jer mi je zao svih tih ljudi i dece koji ipak imaju obaveze i zivotni tempo koji ne mogu da promene i postace taoci sacice ludaka koji se igraju sa tudjim vremenom i zivcima iz ciste obesti.
Mada moguce i da ce sutra tamo biti 10 saobracajaca da regulisu, privremeni znakovi, semafori i sve te fore, i da ce proci super ... al nesto me zivot naucio da budem skeptican.