Šta je novo?

Zlatibor

Iskreno ja bih možda do 13h krenula
a mozda i oko 12h.

Pisali su u grupi A2 autoput da ima i oko Priboja protesta, pa pešače...to jeste dalje, ne znam da ovi Užičani nemaju nešto...

Oni dolaze u Pž, Čačani dolaze i to okupljanje je h 16h, znači ja bih gledala da barem oko 15h budem na skretanju za AP u Cacku.

Pazi, navodi su da će UE preko Karana doći, to je stari put za Pž, ali čačani će magistralom.

*Okupljanje je u 16h pa peške idu do petlje inos 18h-20h blokada...
Računaj da će od 15h ljudi početi da se "maju po sokaci"*

Posto me prozivaju vec, ja samo zelim da pomognem da se niko ne nadje u guzvi i zastoju
Mozda ne bude frke, mozda bude malo ljudi, ne znam koliko je masovno...
Ako neko i zaglavi u problemu nek pise na forumu da trazimo alternative, ulazicu cesce

Iskreno ja bih možda do 13h krenula
a mozda i oko 12h.

Pisali su u grupi A2 autoput da ima i oko Priboja protesta, pa pešače...to jeste dalje, ne znam da ovi Užičani nemaju nešto...

Oni dolaze u Pž, Čačani dolaze i to okupljanje je h 16h, znači ja bih gledala da barem oko 15h budem na skretanju za AP u Cacku.

Pazi, navodi su da će UE preko Karana doći, to je stari put za Pž, ali čačani će magistralom.

*Okupljanje je u 16h pa peške idu do petlje inos 18h-20h blokada...
Računaj da će od 15h ljudi početi da se "maju po sokaci"*

Posto me prozivaju vec, ja samo zelim da pomognem da se niko ne nadje u guzvi i zastoju
Mozda ne bude frke, mozda bude malo ljudi, ne znam koliko je masovno...
Ako neko i zaglavi u problemu nek pise na forumu da trazimo alternative, ulazicu cesce
Sad sam tek videla detaljno trasu ovih sto krecu iz UE. Oni u pola 12 dočekuju Sjenicu i kreću ka PZ sto znaci da je najbolje PRE 12H PROĆI UŽICE.... trasa kaže da idu Magistralom,
Posle idu biciklisti...
Da sam na vašem mestu , ujutru bih se spakovala i što pre ćao ćao, jer koliko god da ih bude, imace pratnju, sporo ce se kretati, 25km....
Izvinjavam se, nadam se da cete proci brzo

Malo vesti o nekretninama na Zlatiboru. Dobro vreme za ulaganje, ko hoce za sebe ili da kupi vise komada za izdavanje. Trziste je prilicno puklo. Sa 1300 po kvadratu investitori slave, sve nogice u dupe. Ko ima 40 000, lagano uzima apartman od 40 kvadrata u izgradnji. Sa 200-300 vec mogu da se prave ozbiljni dilovi jer mnogi nemaju para da zavrse zapoceto.

Mislim da nece nuzno ici jos dole, jer je ovo negativan trend izazvan suludom kolicinom ponude. Posto je gradnja znacajno usporila, pre bih ocekivao ravnu liniju nego nastavak pada, mada, ako je neko u problemu, na svasta pristaje.

Malo vesti o nekretninama na Zlatiboru. Dobro vreme za ulaganje, ko hoce za sebe ili da kupi vise komada za izdavanje. Trziste je prilicno puklo. Sa 1300 po kvadratu investitori slave, sve nogice u dupe. Ko ima 40 000, lagano uzima apartman od 40 kvadrata u izgradnji. Sa 200-300 vec mogu da se prave ozbiljni dilovi jer mnogi nemaju para da zavrse zapoceto.

Mislim da nece nuzno ici jos dole, jer je ovo negativan trend izazvan suludom kolicinom ponude. Posto je gradnja znacajno usporila, pre bih ocekivao ravnu liniju nego nastavak pada, mada, ako je neko u problemu, na svasta pristaje.
Daj neki projekat za 1300. Nije da ti ne verujem, ali mi je teško da poverujem.

Zlatibor - cenestanova.com

Na jahorini,beogradu,budvi,novi sad,banja luka,sarajevo cijene divljaju 3,5,7 hiljada eura po kvadratu,jedino je na zlatiboru budzasta zbog ekstremne gradnje.

Подаци говоре да већина станова иде за много више од 1300 евра по квадрату и да је продаја озбиљна.
Сваки месец се прода преко 150 станова, просечна цена је преко 1700 по квадрату.
Ако стварно има неки солидан пројекат за 1300 по квадрату и ја бих волео да знам, можда бих био заинтересован.

Po 1300...ima...ali u Priboju...haha
A mi smo kao naivni pa ne znamo da BGD investitori/rentijeri hoće da preslikaju svoju trenutno lošu prodajnu situaciju u Beogradu na svog planinskog konkurenta Zlatibor ;)
Ali stvarno, dosta ljudi iz dijaspore i širom Srbije se okrenulo i umesto u Beogradu kupuje po banjama i planinama. Tome pomaže sve više autoputeva. Naravno slabo pismeni i pohlepni BGD investitori/rentijeri znaju da je najveći broj prodatih stambenih jedinica upravo na Zlatiboru i da je ova tema najinteresantnija, kao i da sam Zlatibor čeka neuporedivo jači razvoj u Premijum segmentu

Ali protiv toga se treba boriti boljim kvalitetom, funkcionalnošću i estetikom BGD zgrada...a ne onim gedžovanskim "da komšiji crkne krava!"

Ima i u Uzicu. Cveta Dabic epski propala. Ne moze da dobije dozvolu.
Beogradski investitori su i dalje na vrhuncu bezobrazluka. Ni dinar nize.
Zlatibor je pukao. Nekoliko projekata je u problemu, ljudi su pukli pare i godinama cekaju kraj projekta. Kao devedesetih.

Подаци говоре да већина станова иде за много више од 1300 евра по квадрату и да је продаја озбиљна.
Сваки месец се прода преко 150 станова, просечна цена је преко 1700 по квадрату.
Ако стварно има неки солидан пројекат за 1300 по квадрату и ја бих волео да знам, можда бих био заинтересован.
Nisam pitao koji konkretno. Pogledaj Goranov link gore, ima ih nekoliko koji su otisli jeftino pa mozda u toj zgradi da pogledas. Vidjao sam, jos proslog leta, banere gde nude za 1500. To je skoro pa zicer da bi dali za manje. Za kes naravno, pogotovo ako mozes da uzmes 2-3.

Frka je sa zavrsetkom. Ovaj crveni cudni dvorac sa vertikalnim krovom na Obudojevici ne moze da se finisira, ljudi su pukli pare, veliki problem. Jedan prijatelj iz NS me je pitao bas za tu zgradu, a znam da je jedan od investitora korektan covek, i srecom, ne znam sta mi bi da to ne pomenem i da sam bio u nekoj frci i malo ofrlje razgovarao s njim, on odustao na kraju.

Vrh