Šta je novo?

Zgrada Narodne skupštine Republike Srbije

Da li ste za vraćanje stare ograde oko zgrade Skupštine Srbije?

• Da

Glasovi: 117 62,6%
  • Ne

Glasovi: 55 29,4%
  • Nisam siguran

Glasovi: 15 8,0%

• Ukupno glasača
    187
Gradonačelnik je to i najavio jednom prilikom. Kada on ode ovi drugi će moći da vraćaju stvari u normalu na osnovu spiska koji će da im ostavi.​

IMG-6e9512c3346ba735eee2bae4f83757af-V.jpg
IMG-6e7c57b526f1b5bd0ee011824cfbcb4e-V.jpg

Pa bilo bi lepo da se uklopi, ako vec rade sa jedne strane, da bude isto i sa druge...

Samo što ovde ka Pionirskom besmisleno uvlače stajalište i stradaće drvored.

Da direktore, koliko sam video 37, 44, 58 idu preko Makedonske i staju kod Pošte. Za 26, 27, EKO1 koliko sam shvatio samo preskaču stajalište?

Poslednja izmena:
U medjuvremnu:

Mozda vrate zardinjere jesu to proširili kolovoz na račun ostrva

Кључно је да се све заврши до 15.3. да не истежемо за џаба наше обојене револуционарне ахилове петне жиле, и изврћемо плаћене јуесејд скочне зглобове.

Ali genije koji je odlucio da asfaltni deo nastavi poplocavanjem...nemam reci. Ajde i razumem nekako da zele da deo koji ne pripada skupstini rade drugacije...

Inace da li na strani skupstine grada predvidjaju mozda nisu za turisticke autobuse?

Pritom mislim da tu uopšte nije potrebno a ni poželjno uvlačiti stajlište.

Ali ne vredi, Dunning-Kruger uličar sve zna najbolje.

P.S.
Ako se ispostavi da bude bolje, prvi ću izaći i reći bravo. Ali nešto sumnjam da će biti bolje....

Pa je*******emu miša, jel nije moguće ostaviti drvored na ostrvu i napraviti uvučeno stajalište za autobuse? Otprilike kao taksi stajalište ispred crkve Svetog Marka.

Kakve štetočine, majko sveta.

Vrh