Meni je sa one razdaljine ličilo na - beton.azbuki":1m5k2scx je napisao(la):Deluje montazno? U svakom slucaju uvrnuto...
Vrlo moguće, samo kako će mušterije do tamo dolaziti??? Osim čamcem? A i pogled mi je malo sumnjiv, brodogradilište, toplana i Sajam...relja":3h8uh94m je napisao(la):Tipujem na "ekskluzivni" ugostiteljski objekat sa mnogo dobrim pogledom.
Hm... deluje mi montazno jer kej izgleda netaknut, kao da je ova nesreca samo spustena odozgo... i dalje se nadam da je montazno...relja":mt892cmf je napisao(la):Meni je sa one razdaljine ličilo na - beton.azbuki":mt892cmf je napisao(la):Deluje montazno? U svakom slucaju uvrnuto...
15 x 30mретардињо":2o5uk85r je napisao(la):@relja
По твојој процени, колика је основа овог објекта, колико пута колико метара?
Pa nije toliko dugačka, pogledaj Reljinu prvu sliku. Bar je upola kraća.azbuki":3lphvspw je napisao(la):
pojma nemam, ja sam crtao po tome sto mi izgleda kao gradiliste...Goldstein":180vffi4 je napisao(la):Pa nije toliko dugačka, pogledaj Reljinu prvu sliku. Bar je upola kraća.azbuki":180vffi4 je napisao(la):
Ma ko će ga znati...azbuki":2zddo1k6 je napisao(la):pojma nemam, ja sam crtao po tome sto mi izgleda kao gradiliste...Goldstein":2zddo1k6 je napisao(la):Pa nije toliko dugačka, pogledaj Reljinu prvu sliku. Bar je upola kraća.azbuki":2zddo1k6 je napisao(la):
Vala baš a možda je u pitanju sojenica, kao ispred nasipa, na potezu od bloka 45 do Ostružnice?Nenad":2fx96uth je napisao(la):Sta god da je, nadam se da imaju dobru hidroizolaciju, a i da znaju da plivaju.
Da, možda je Ivanabg investitor da ne mora više da vozi po nasipu...relja":2xr6vot6 je napisao(la):Vala baš a možda je u pitanju sojenica, kao ispred nasipa, na potezu od bloka 45 do Ostružnice?Nenad":2xr6vot6 je napisao(la):Sta god da je, nadam se da imaju dobru hidroizolaciju, a i da znaju da plivaju.
a madlenianumHomer Jay":1dlfshkp je napisao(la):u amanet nam je ostavio nadgradnju Centrotekstila i limenku na ćošku Mekenzijeve i Kneginje Zorke.