Šta je novo?

Zemun Vista

Opcije su da ponuda ne valja. Ne mogu Maxi i Pepco da plaćaju isto kao i mi koji imamo stan od 45 m2. Treba da se računa po m2 a ne po komadu. Takođe ne mogu od nas da naplaćuju čišćenje garaže i održavanje sistema u garaži. Mi nemamo garažno mesto. To treba posebno obračunavati vlasnicima koji imaju.
Liftovi su pod garancijom. Ako se pokvare Upravnik treba da juri firmu koja je odgovorna da ih popravlja u garantnom roku. Itd, itd.
mislim da po zakonu treba da se radi provera na mesecnom nivou za liftove u garanciji (treba svakako to proveriti).

Informacija: Ukoliko neko od vlasnika stanova obe lamele (Cara Dušana 115 i 117) još uvek nije u zajedničkoj Viber grupi, neka mi piše privatnu poruku ovde kako bismo mogli da dodamo.
Pozdrav komšinice i komšije

Niksa komerc poslenkise

Prilozi

• IMG_20240929_085529.jpg
    IMG_20240929_085529.jpg
    70,6 KB · Pregleda: 180
Moze li neko da prokomentarise nivo buke sa ulice, posebno povučeni spratovi, da li imaju neke merene rezultate ili opšti utisak, s obzirom na prometnost ulice?

Deluje da je investitor podneo zahtev za upotrebnu dozvolu ROP-BGDU-25896-IUP-19/2024 medjutim posle par dana pise da su odustali od zahteva

1730800743539.png

1730800817500.png

Informacija: Ukoliko neko od vlasnika stanova obe lamele (Cara Dušana 115 i 117) još uvek nije u zajedničkoj Viber grupi, neka mi piše privatnu poruku ovde kako bismo mogli da dodamo.
Na koji način da budem član vi er grupe?

Nisam član Viber grupe ali bih htela.

Neverovanto je da je useljavanje u kompleks zgrade "Zemun vista" počelo u maju ove godine (2024.), a da grejanje sada kasni već mesec dana. Grejna sezova je počela 15.10.2024. (objava Beogradskih elektrana).
Povrh toga je testiranje grejanja počelo i pre toga (objava Beogradskih elektrana 25.09.2024.).

Trenutno niko ne može da odgovori na pitanje kada će grejanje ove godine i početi.

Investitor "Nikša Komerc" kao i sa njime indirektno ili direktno povezane kompanije Expertus Consulting i LINKS Real Estate ne odgovaraju već duže vreme na e-mailove svojih kupaca.
Kupci su revnosno i na vreme svoje stanove i garaže platili, pare su legle na račun investitora.
Sada ne postoji finansijski interes da se zadovolje egzistencijalne potrebe vlasnika stanova tj. kupaca da žive u toplim stanovima.

Evo i vremenske prognoze za Beograd u narednih mesec dana (07.11 - 09.12.2024.). Najniža dnevna temperatura će ići i do nula stepeni.

Ukoliko ne čitaju brojne e-mailove, možda pročitaju ovaj post.

Neverovanto je da je useljavanje u kompleks zgrade "Zemun vista" počelo u maju ove godine (2024.), a da grejanje sada kasni već mesec dana. Grejna sezova je počela 15.10.2024. (objava Beogradskih elektrana).
Povrh toga je testiranje grejanja počelo i pre toga (objava Beogradskih elektrana 25.09.2024.).

Trenutno niko ne može da odgovori na pitanje kada će grejanje ove godine i početi.

Investitor "Nikša Komerc" kao i sa njime indirektno ili direktno povezane kompanije Expertus Consulting i LINKS Real Estate ne odgovaraju već duže vreme na e-mailove svojih kupaca.
Kupci su revnosno i na vreme svoje stanove i garaže platili, pare su legle na račun investitora.
Sada ne postoji finansijski interes da se zadovolje egzistencijalne potrebe vlasnika stanova tj. kupaca da žive u toplim stanovima.

Evo i vremenske prognoze za Beograd u narednih mesec dana (07.11 - 09.12.2024.). Najniža dnevna temperatura će ići i do nula stepeni.

Ukoliko ne čitaju brojne e-mailove, možda pročitaju ovaj post.
Hvala na detaljima. Kada neko ovako precizno navede datume, od momenta useljavanja u kompleks zemun vista - maj mesec, do trenutka kada je testiranje i pustanje grejanja trebalo da bude zavrseno - oktobar mesec, meni ova nasa situacija deluje jos jezivija.

Ja sam licno izasao u susret Tijani, Nikoli i ostalim predstavnicima Niksa Komerc, u vezi sa prilagodjavanjem datuma useljenja i primopredaje (ono sto je na papiru i kako je bilo u realnosti), da se ne bi placali penali.

Tako da je neodgovornost investora prema kupcima i nepostovanje zaista za zgrazavanje. Cinjenica je da stavljaju kupce na ignore i ne daju povratne mailove. To je izgleda ugovorena politika predstavnika Niksa Komerc - "zazmuri, proci ce ih".

Hvala na detaljima. Kada neko ovako precizno navede datume, od momenta useljavanja u kompleks zemun vista - maj mesec, do trenutka kada je testiranje i pustanje grejanja trebalo da bude zavrseno - oktobar mesec, meni ova nasa situacija deluje jos jezivija.

Ja sam licno izasao u susret Tijani, Nikoli i ostalim predstavnicima Niksa Komerc, u vezi sa prilagodjavanjem datuma useljenja i primopredaje (ono sto je na papiru i kako je bilo u realnosti), da se ne bi placali penali.

Tako da je neodgovornost investora prema kupcima i nepostovanje zaista za zgrazavanje. Cinjenica je da stavljaju kupce na ignore i ne daju povratne mailove. To je izgleda ugovorena politika predstavnika Niksa Komerc - "zazmuri, proci ce ih".
Navodno nisu još uvek uradjeni elaborati za kalorimetre za grejanje i isti moraju da se obeleže. Posle sledi procedura sa Beogradskim elektranama.
Grejna sezona počinje svake godine u isto vreme, nije mogla da bude iznenadjenje za investitora. Moglo je i trebalo je da se završi na vreme tj. pred početak grejne sezone.

Vrlo nehumano prema stanarima.

Postavlja se pitanje šta još nije uradjeno, a navodno je tehnički prijem završen. Stanari tj. vlasnici stanova nemaju uvide u dokumentaciju tehničkog prijema, pa stoga bi trebalo da "verujemo".

Vrh