Рекао бих да је мислио да се лоше завршило у контексту саобраћаја/паркинга и сл. Аутомобили су били и остали слаба тачка целог Новог Београда и из деценије у деценију се исти све више деградира / бетонира због њихNe bih da širim diskusiju, ali NBG je najbolje mesto za život u Beogradu, naročito deo oko Fontane.
Skoro Svako ko je živeo na NBG će to potvrditi
nije sto je komsija ali Gaga je u pravuУправо тако @Дуле, Нови Београд је најбоље место за живот у Београду. Али ипак најбоље на Новом Београду је на Бежанијској коси, зар не.
Мада сам живео и у блоку 2 и блоку 38, али Бежанијска Коса је Бежанијска Коса.
 , a ja donosim iskustava i sa Miljakovaca a i iz bloka 23
 , a ja donosim iskustava i sa Miljakovaca a i iz bloka 23Ne bih da širim diskusiju, ali NBG je najbolje mesto za život u Beogradu, naročito deo oko Fontane.
Skoro Svako ko je živeo na NBG će to potvrditi
Još ti samo fali da si živeo i rastao kući sa dvorištem i baštom pa da uvažimo tvoje mišljenjeМада сам живео и у блоку 2 и блоку 38, али Бежанијска Коса је Бежанијска Коса.
evo ja sam ziveo i u kuci, pa to ne menja da je BK najbolji kraj (u kuci ili zgradi)Još ti samo fali da si živeo i rastao kući sa dvorištem i baštom pa da uvažimo tvoje mišljenje
jeste sivo, ali osim par novih kompleksa (i na NBG i u starom delu grada) sve je sivo, prljavo i raspalo na teritoriji celog grada, sta vise, starije zgrade u centru izgledaju kao Varsavski geto 1945 od brige grada i onih koji zive u njima, a NBG betonu se bar ne moze zameriti da izgleda trosno i rosavo ko tinejdzersko liceNa mebe bi ta NBG blokovska estetika imala jako deprimirajući uticaj. Ne verujem da bih mogao da se osećam vedro i radosno u tom okruženju.

ifstudies.org

ifstudies.org
				Ko zna od kada stoji tu, nego ne prolazim često tu.Toliko je glupo pozicioniran da evo ja sam ga bukvalno tek sada registrovao na ovoj tvojoj slici, a prolazim tu svaki dan.
Ko zna od kada stoji tu, nego ne prolazim često tu.
Па јесам у Земуну у Банијској улици (пре Новог Београда), надам се да ћеш уважити моје мишљењеJoš ti samo fali da si živeo i rastao kući sa dvorištem i baštom pa da uvažimo tvoje mišljenje
Уважио би да си живео у Задругарској, овако, извини, не могуПа јесам у Земуну у Банијској улици (пре Новог Београда), надам се да ћеш уважити моје мишљење