Šta je novo?

Zeleni venac

Gledam mapu, ako bi se trotoar na ćošku sa Carice Milice podužio u špic (pošto tu nema skretanja desno) pešački i linija semafora bi mogli da se pomere kad trenutnoj stanici. Onda bi možda bilo izvodljivo da se stanica izmesti ispred semafora (mada bi opet neki autobusi stajali u delu gde je trotoar baš uzak).
Ako bi se pešački pretvorio u podzemni, žuta traka bi mogla da bude bez semafora.

I sa druge strane postavili ovu barijeru. Tu ima više smisla.

Mislim da barijere nigde (na Zelenom vencu) nemaju smisla i da treba da ostave tu lokaciju na miru kad su već pokazali da nemaju nikakvog pojma šta rade.

S ove strane imaju jer, koliko sam video, sada nema prostora za automobile i taksiste da stanu ispred pekare i prodavnice. S druge strane, ako automobil stane, bus ne može da uđe na stanicu. Tako da ne znam šta da mislim. :)

S druge strane, ako automobil stane, bus ne može da uđe na stanicu.
Pa toga se i bojim. Mnogo je gluperdi koje misle da "neće autobus naići dok ja kupim na brzaka" a tu je jedno od najprometnijih mesta što se tiče JGPa.

A i mislim da je pogrešno lečiti anarhiju i divljaštvo čisto barijerama na kolovozu. Ajde stubići i barijere na trotoarima, to mi je ok. Ali ova zaustavljanja na kolovozima treba da se likvidiraju patrolama i drakonskim kaznama. Da krenu ljudi da se use..varaju kad god pomisle da se zaustave (osim izlazaka i ulazaka) bilo gde gde prolazi JGP.

IMG-0c03af82b723228d060ffc9b05a8ffe8-V.jpg

Danas je bio krkljanac na strani ZV ka NBGD. Par debila se prkiralo pre ove "radovi na putu" niše i autobusi napravili kolonu u tunelu.

Da ali su autobusi mogli da ih zaobiðu sada ne mogu da smotaju do niše. Jedino da putnike ostave u drugoj traci pa da se nabadaju na one znakove.

A i ja sam optimista kad mislim da će ovo da spreči morone s iq u debelom minusu da se ovde 0чzaustavljaju. :D
Може и то да се реши. Камере на прометнијим стајалиштима које би сликале непрописно паркирање, као статично око соколово.

Vrh