Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Изашао је ред вожње за 64. Иде на 40 минута. Последњи полазак је из Чингријине у 20:40. Стварно, који идиоти праве овакве редове вожње... 87А такође на 40 минута.
 
383_64%20-%202.JPG
 
Дана, 31.03.2022. године од 18:00 часова до 01.04.2022. године до 01:00 часа и 01.04.2022. године од 18:00 часова до 02.04.2022. године до 01:00 часа доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја у улици Жоржа Клемансоа, део од улице Венизелосове до Дунавске, због снимања филма „Баук“.

Током снимања , возила са линије бр. 44 ће променити своју трасу и саобраћати на делимично измењеној траси на следећи начин:

- у смеру ка Дунав станици улицама: Француска, Цара Душана, Тадеуша Кошћушка, Дунавска, Жоржа Клемансоа и даље редовном трасом;

- у смеру ка Тргу републике улицама: Жоржа Клемансоа, Дунавска, Дубровачка, Цара Душана, Француска и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈГС-а.
извор:bgprevoz.rs
 
Linija 87A je privremena? Izvor: novosti

Linija 87A biće u funkciji sve dok se ne rekonstruiše nadvožnjak u produžetku Kirovljeve ulice kroz koji autobusi zbog bezbednosti ne prolaze skoro dve godine. Ona će povezati Banovo brdo preko Kirovljeve ulice sa sadržajima duž Požeške. Kada se nadvožnjak rekonstruiše, ponovo će na svoje redovne trase biti vraćeni autobusi 23, 37, 51, 52, 53, 58, 85 i 88. Do tada, autobus na liniji 87A ići će pravcem Čukarička padina - Obalskih radnika - Strugarska - Radnička - Svetolika Lazarevića Laze - Savska magistrala - Radnička - petlja "Radnička" - Radnička - Kirovljeva - Požeška - Endija Vorhola - Radnička - Strugarska - Čukarička padina. Na liniji će raditi jedno minibus vozilo, s vremenom polaska od 40 minuta.
 
Шта се дешава на Бањици?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
 
Videh nekoliko Solarisa sa "pristalicama" i rekvizitima, kada sam se vraćao iz grada, da su prošli ka Banjici.
 
Pravo pitanje....mislim da ni sami nemaju pojma šta su zaista hteli....smejurija....ne znam šta bih na ovu temu dodao....

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
 
Dolazak od Čukarice i Ade imaš sa 87,razlika je u tome što moraš da čekaš vreme sa vozačem na Padini kako bi bus krenuo ka Brdu....

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
 

Радови у Илије Гарашанина


Током радова на реконструкцији улице, које изводи Секретаријат за инвестиције, биће затворен саобраћај, заузет и раскопан коловоз, тротоар и паркинг места у улици Илије Гарашанина од броја 15 до Улице Мајора Илића, у периоду од 06.04.2022. до 04.06.2022. године.

Da li je promenjena trasa linija 65 i 77? Dok sam prolazio pored Banije, videh na displeju u Džordža Vašingtona da piše da je 65 udaljena 1 i 11 stanica. Nigde ne videh zvaničnu informaciju. Da slučajno na BG hronici nisam čuo da se građani žale na bušenje trotoara oko parkiranih vozila, ne bih ni znao da su započeti radovi. Iz BG puta kažu da su juče uredno obavestili građane kačenjem obaveštenja na kola i po zgradama.
 
Током извођења радова на редовном одржавању у улици 13. октобра, на делу од улице улице Јосипа Теларевића до улице Славка Миљковића (Раковица), у периоду од 11.04. до 20.04.2022. године доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Током извођења радова доћи ће до заузећа предметне деонице, па ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин:

Линија бр. 94 – возила ће у оба смера саобраћати улицама 13.октобра, Палих бораца, Подавалска, Славка Миљковића, Едварда Грига и даље редовно;

Линија бр. 503 - возила ће у оба смера саобраћати улицама Славка Миљковића, Милорада Јанковића Доце и даље редовно;

Линија бр. 507 - возила ће у оба смера саобраћати улицама Јосипа Теларевића, Палих бораца, Подавалска, Славка Миљковића, Милорада Јанковића Доце и даље редовно.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта ЈЛПП-а.

И даље је актуелна измењена траса линије бр. 47 због радова на изградњи обилазнице у висини насеља Ресник.

Izvor:bgprevoz.rs
 
Изашао је ред вожње за 64. Иде на 40 минута. Последњи полазак је из Чингријине у 20:40. Стварно, који идиоти праве овакве редове вожње... 87А такође на 40 минута.
Linija 87a napravljena je dok se ne reši nadvožnjak koji spaja liriovljevu i petlju radničku i ne staje kod ade 23 a pre je stajao pa se čeka nešto a kod Kneževca je glupo sto su uradili asfalt a šine za tramvaj nisu i onda na toj relaciji mora ići bus
 
Kao ne moze solo bus preko nadvoznjaka, a juce ispred mene isao sleper pun armature. Imao je barem 25 tona, a oni ogranicili na 12 tona.
 
Koji sve Lastini autobusi idu preko Vijadukta? 560E je zanemarljiv, jer ima svega nekoliko polazaka dnevno.
 
Vrh