Izmena na tramvajima zbog radova na mreži kod Mite Ružića (Kluz)
Izmena na tramvajima zbog radova na mreži kod Mite Ružića (Kluz)
To kraćenje generalno ima svrhu samo mozgovima koji su ga izmislili.Ако може возач овде да објасни која је поента да рецимо Трамвај 7 скрати до Ташмајдана( јер је ето рекао да касни) и онда на том терминусу је стајао добрих 20-25 минута? И када сам ушао у трамвај ка Устаничкој он је тамо и даље стајао.
Ma to je luda kuća, ja sam danas oko 16h video i 23 i 58 i 37 u Cara Dušana, a onda uveče u 19h videh 58 i 37 u Beogradskoj.23, 37, 44, 58, idu preko Kalemegdana i Dorćola, vrv i sutra. Samo 74 ide preko Slavije.
Ako idu preko Kalemegdana, znači da ne koriste nijedno stajalište u Kneza Miloša? Bitno mi je pošto moram da presedam na 41 do Prokopa. Ako iz Karađorđeve skreću u Nemanjinu i onda u Kneza Miloša, to bi mi odgovaralo. Ako produžuju Savskom do Sajma, moram tražiti drugi prevoz.23, 37, 44, 58, idu preko Kalemegdana i Dorćola, vrv i sutra. Samo 74 ide preko Slavije.
Nažalost, 600, 34 i 36 idu previše retko. Mislim da ću na Pančevcu hvatati BG Voz u 07:26 da bi stigao za Soko u 08:00, pa šta mi bog da.
Динамички ред вожње буквално не постоји.Dinamički k**** od dolaska vašeg potrebnog vozila javnog prevoza.
To je bolji opis "dinamičkog reda vožnje".
Ja sam samo na linijama GSP-a čija frekvencija dolaska je manja od 10 minuta primetio da koriste neku delimičnu foru dinamičkog ***** vožnje.
Privatnici nemaju to.