Iznenadilo me da novi tc napokon dobije prevoz, izgleda da neko mora da se vrati iz Kine ili se DJP otvorila u sept. Čudi me da su tamošnji zakupci dozvolili da budu čardak ni na nebu ni na zemlji. Svi smo svesni da će se pre pokvariti još jedna Božana nego tamo proći pruga.
Oko linija, gledam mapu i 9A ne ide do same okretnice 89 već ranije pravi polukružno i ide ka gradu. Takodje, kao da ima novu okretnicu pored tržnog centra. Pretpostavljam da je želja da mileve marić imaju i vezu sa jurija gagarina pored veze sa blokovima 61-64 putem linije 89. Nekako više mi išlo da prebace 94. Sada, pošto gsp drži 27 i 67, možda ih spoje jer je zeleni venac prolazna stanica. Ne verujem da će menjati 68, nekako decenijama kao da ne smeju da diraju blok 70. Oko linije 46, moguće da je produže, od direkcije uvek neke neobične kombinacije, možda povezuju tu stanicu Jug sa blokovima. Jedino trasa, možda bude davni 16e preko mostara do blokova, a dalje umesto na kneza miloša, napred motoputem. Samo kako BnV da ostane bez jedne od linija. Ccc...