možda mera predostrožnisti. NIjednom prevozniku nije u interesu da mu ijedan bus bude oštećen. Nisam toliko lud da mislim da će sutra biti ikakvog nasilja (makar sa naše strane), ali boga pitaj šta je u nečijoj glavi.Возе локале до Земуна и страх их од насиља у центру?
Mrak mi je pao na oci kad sam ovo procitao. Samo još vise izazivaju bes u narodu, zato svi sutra na Slaviju u 18.00Не знам да ли сам потрефио тему...Pogledajte prilog 242816
Poštovani putnici,Не знам да ли сам потрефио тему...Pogledajte prilog 242816
Važi za tramvaje i trolejbuse za sad. Autobusi rade još uvek.
Ako je nekome ovo i dalje normalno, zaista nemam komentar. Pitaj sve ljude koji su juče posle radnog dana (jer mnogi rade i nedeljom) ostali zaglavljeni. Jedni uzurpirali park, drugi čitav grad. Sad već samo prepisuju jedni od drugih. Koliko god da sam podržavao sve ovo, sada je postalo ništa više nego iživljavanje nad običnim ljudima, jer Vučić i cela vlast nikakve posledice nemaju. Sada se sve normalizuje u saobraćaju i kao i do sada apsolutno se ništa nije postiglo.Meni je lično baš drago što sutra nema prevoza i što će biti gužve.
PUMPAJ!️
![]()
Pisao ja i pre da je ovo ništa drugo do čista anarhija sa, potencijalno, ogromnim posledicama na duži vremenski period. Nije poenta ko koga podržava, neki red mora da postoji. Ovaj se tu kao igra mačke i miša sa blokaderima, bukvalno teško iživljavanje koje traje mesecima. Jutros je prevoz postepeno uspostavljan. GSP naravno među prvima izvozi svoje autobuse. Mnogih privatnika nije bilo, doduše opravdano po meni, dok je pljuvani Niš ekspres izašao relativno rano na 56, mislim kad i GSP. Dumeco i Transprodukt nisu izbacili vozila na 42, 53 i 59, a nije bilo ni 89-tke, barem do pola sedam jutros na Petlovom brdu i Vidikovcu.Ako je nekome ovo i dalje normalno, zaista nemam komentar. Pitaj sve ljude koji su juče posle radnog dana (jer mnogi rade i nedeljom) ostali zaglavljeni. Jedni uzurpirali park, drugi čitav grad. Sad već samo prepisuju jedni od drugih. Koliko god da sam podržavao sve ovo, sada je postalo ništa više nego iživljavanje nad običnim ljudima, jer Vučić i cela vlast nikakve posledice nemaju. Sada se sve normalizuje u saobraćaju i kao i do sada apsolutno se ništa nije postiglo.