Апдејтовали су данас, јуче су приказивани поласци из Винче, зато ме је бунило.Obrati pažnju da nema polazaka iz Vinče, linija postaje kružna do kraja radova
Апдејтовали су данас, јуче су приказивани поласци из Винче, зато ме је бунило.Obrati pažnju da nema polazaka iz Vinče, linija postaje kružna do kraja radova
Oni ne spominju linije koje ne održavaju. Svakako je da izmena važi i za 85, al to je GSP-ova linija, pa im je ispod časti da je spomenu.A kako to da vozilima na liniji 85 ne smetaju radovi u Banatskoj?
Tema privatni prevozniciŠta se to juče promenilo na potezu 600 i koji busevi idu na 602?
E to je kad pojedinci toliko veličaju Katice. Prvi malo vreliji dan ove godine, bilo je još toplih doduše, i odmah karambol. Dešava se sa svim tramvajima doduše, al Katice su pravo mučilište za vozače po vrućini. Baš ih gledam danas u par navrata. Nema vazduha u kabini pored onih malenih kliznih prozora. Još dosta metalnih delova okolo, pa kad se to usija. Bozankaya će im biti, kakva god da je, banja u odnosu na stare Katice. Da su barem sređene. Bez klime, makar za vozača katastrofa. Tokom leta se ljudi i naviknu na pakao, al kad tek krene, činjenica je da većini to teško padne u prvi mah. Možda to i nije uzrok, al postoji dobra šansa i da jeste.![]()
Sudar tramvaja na Novom Beogradu: Zastoj u saobraćaju FOTO
Sudar dva tramvaja dogodio se danas na Novom Beogradu, a zasad nema informacija o tome da li ima povređenih.nova.rs
Apsotluno, ja sam u jednoj situaciji naleteo ja besplatan konkurs za vozača tramvaja prošle godine i odustao sam samo zbog voznog parka i odlučio se da završim za vozača autobusa.E to je kad pojedinci toliko veličaju Katice. Prvi malo vreliji dan ove godine, bilo je još toplih doduše, i odmah karambol. Dešava se sa svim tramvajima doduše, al Katice su pravo mučilište za vozače po vrućini. Baš ih gledam danas u par navrata. Nema vazduha u kabini pored onih malenih kliznih prozora. Još dosta metalnih delova okolo, pa kad se to usija. Bozankaya će im biti, kakva god da je, banja u odnosu na stare Katice. Da su barem sređene. Bez klime, makar za vozača katastrofa. Tokom leta se ljudi i naviknu na pakao, al kad tek krene, činjenica je da većini to teško padne u prvi mah. Možda to i nije uzrok, al postoji dobra šansa i da jeste.
Koji garazni brojevi?![]()
Sudar tramvaja na Novom Beogradu: Zastoj u saobraćaju FOTO
Sudar dva tramvaja dogodio se danas na Novom Beogradu, a zasad nema informacija o tome da li ima povređenih.nova.rs
ЕКО2 много боље функционише од ЕКО1. Нажалост ЕКО1 је једина веза између Зелењака и Вука ако се не варам, исправите ме ако сам погрешио али мислим да је тако.Ljudi, šta mislite o eko linijama? Dva puta u poslednje 2 nedelje mi se dešava situacija da nas vozač EKO 1 izbacuje u pola trase sa obrazloženjem da je nestalo struje. Prvi put je autobus uspeo da pređe put od Belvila do Kineske banke i tu nas izbacio, drugi put juče na Zelenjaku.
Postoji i 65 u tom delu (Zelenjak-Vuk)ЕКО2 много боље функционише од ЕКО1. Нажалост ЕКО1 је једина веза између Зелењака и Вука ако се не варам, исправите ме ако сам погрешио али мислим да је тако.
Али Булеваром до Вука је једина.Postoji i 65 u tom delu (Zelenjak-Vuk)
Vozači se žale da je baterija oslabila iako ima superkondenzatore, a ne klasične litijumske baterije. Kao što sam i rekao, elektrobusi imaju problem sa baterijama kad dođu do nekih 10ak godina starosti i iste su zrele za zamenu.Ljudi, šta mislite o eko linijama? Dva puta u poslednje 2 nedelje mi se dešava situacija da nas vozač EKO 1 izbacuje u pola trase sa obrazloženjem da je nestalo struje. Prvi put je autobus uspeo da pređe put od Belvila do Kineske banke i tu nas izbacio, drugi put juče na Zelenjaku.
Imamo de elektro linije sa različitim punjačima ? Pa ovo je odličnoНикад. Такође, нису им исти пуњачи, зато тровратни не ради на ЕКО1.
За тровратне Хигере су набавили брзе пуњаче који нису компатибилни са двовратним.Imamo de elektro linije sa različitim punjačima ? Pa ovo je odlično
Која је онда сврха еко1 линије кад није 100% функционална?Никад. Такође, нису им исти пуњачи, зато тровратни не ради на ЕКО1.
Vozači se žale da je baterija oslabila iako ima superkondenzatore, a ne klasične litijumske baterije. Kao što sam i rekao, elektrobusi imaju problem sa baterijama kad dođu do nekih 10ak godina starosti i iste su zrele za zamenu.