Jel može bar da se uđe u garažu pošto tu imam cpc obuku?
Deluje da može pešaka, ali ja bih pozvao da proverim.Jel može bar da se uđe u garažu pošto tu imam cpc obuku?
Sutra su planirali Karaburmu, e sad to su samo priče. A sledeće nedelje im je plan kako se čulo medju njima da blokiraju sve pogone 28og i pre. Blokirace sve ulaske u Beograd za vučićev miting.Da li je za sutra planirana blokada novobeogradskog pogona? Podržavam ovaj vid borbe dok se ne ispune zahtevi vezani za nabavku novih trolejbusa, samo u tom slučaju moram dobro da isplaniram sutrašnji dan pošto imam u planu putovanje na više različitih tačaka širom grada, a nemam ni kola, ni metro, ni para za taksi.
Rade deo gde asfalt uopšte nije loš, a ne rade u Miloša Obrenovića gde je asfalt katastrofa. Takođe ne znam kako misle da autobus može da prođe na raskrsnici Jagodinske i Belog Brda, tu može jedino minibus da ide i to su tako trebali da odrade i obezbede nama prevoz do Brda, a da 307 ide skraćeno tipa do Crkve.Весело.. Стварно ће бити чупаво да овде пролази аутобус и то још са обојеним возачима.
Буквално, сами возачи возе преко 70км/х од станице “Винча школа” до “Винчанске”. То говори о томе колико је асфалт добар ту.Ал ко зна можда после ове етапе ураде и пут од “Винчанске” до задње у Винчи.Rade deo gde asfalt uopšte nije loš, a ne rade u Miloša Obrenovića gde je asfalt katastrofa.
Ja se nadam jer je tu put godinama u očajnom stanju nakon što su ga uništili kad su kopali deo puta za gasne cevi i onda je tu sav asfalt skroz ulegao, ista priča kao i na Smederevcu, a od gasa još uvek ni traga, ni glasa.Буквално, сами возачи возе преко 70км/х од станице “Винча школа” до “Винчанске”. То говори о томе колико је асфалт добар ту.Ал ко зна можда после ове етапе ураде и пут од “Винчанске” до задње у Винчи.
Ma to je bilo jasno od početka da će biti nekih radova na putevima, a ako odrade celu Vinču, to će biti sobra priča, a onda ostaje onaj deo Smederevca koji se raspada i onda više neće imati izgovore što guraju samo Cobre na 307.Чим је стрела улетела на 307, сасвим је могуће да ће средити цео тај пут од Винче/школе до задње. Само тај део није асфалтиран оних давних дана када су радили цео потез од улаза у Винчу до Светосавске. Ал и тај асфалт се доста добро држи с обзиром да су га урадили давно.
Њима је одувек био изговор лош пут у Винчи. Иако је пут у Винчи одличан у поређењу са Смедеревцем од дела станице “Пут за Калуђерицу” до “ОШ Драгојло Дудић”. Самим тим кад буду средили пут у Винчи, надам се да ће послати неко друго возило на линију.Ma to je bilo jasno od početka da će biti nekih radova na putevima, a ako odrade celu Vinču, to će biti sobra priča, a onda ostaje onaj deo Smederevca koji se raspada i onda više neće imati izgovore što guraju samo Cobre na 307.
Измењена привремена траса 313, иде Забранском до новог гробља у Калуђерици
Очигледно је да су се људи жалили и да су морали да убаце 313 да остане у Забранској.Da li je izvodljivo i kolika je potreba da linija ostane da redovnoj trasi ali da trajno svraća do groblja?
Ништа чудно за трамваје који саобраћају булеваром. Нажалост сам приморан да их користим свакодневно и права је лутрија чекати одређени број трамваја. 7-ица по обичају увек иду у возићу, а ове преостале 3 линије како кад.Ovo je fascinantno kako im je samo uspelo da naprave kolonu od 2 četrnaestice u pravcu grada, i to u toku subotnjeg reda vožnje bez ikakve blokade???!! Baš sam sačekao na stajalištu da proverim da nije možda u pitanju greška u sistemu, i stvarno su došle jedna za drugom u razmaku od 20 metara, a i 7L polazi sa Ustaničke u mini voziću.
Pogledajte prilog 233431