Pajslupula
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.10.2024.
- Pohvaljen
- 333
Juce u 52 na sred stanice menjaju se vozaci u Sarajevskoj.
Zbog čega su zapuštena? Enterijer je uvek čist, a spolja uvek kad je suvo. Ovi Plus Procityji od Cvrčka mi se mnogo više raspadaju nego Ekspresovi generalno. Felne se više ne cakle kao prvog dana, ali ne znam ko od prevoznika ih riba sem Linee i Barbadosa.Od svih firmi, mislim da ni u jednoj zglobni BMC nisu izgledali očajniji nakon 6 meseci kao kod Sporaća.
Čak ni Cvrčko ih nije baš toliko zapustio.
Zbog čega su zapuštena? Enterijer je uvek čist, a spolja uvek kad je suvo. Ovi Plus Procityji od Cvrčka mi se mnogo više raspadaju nego Ekspresovi generalno. Felne se više ne cakle kao prvog dana, ali ne znam ko od prevoznika ih riba sem Linee i Barbadosa.
da ali im vozila nisu kanturače. bar ne još.Линеа озбиљна? Возе у конвојима стално, возачи возе као манијаци, не поштују ред вожње. Јадна 33 са њима.
Ovo potpisujem. Sporaćevi vozači samo i isključivo ovako voze, kroz svaku ulicu. Presedne mi svaki put vožnja.И возе искључиво пун гас и набадају кочницу.
Dve 33.kod Pionira, sustigle se na prvoj stanici....Ja juče video tri 47-ice u redu jedna za drugom.