Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

@Užice, прво погледај шта се дешава по граду па коментариши. Јуче и прекјуче је доста улица било затворено због протеста. Ја сам 23 видео у Карађорђевој (!), а чим скрене са редовне трасе нема је више у систему.
Неоснована критика постаје контрапродуктивна. Редовно машиш суштину. Усредсређен си на небитне ствари.

Ovo je slikano u 3 popodne, ja koliko znam protesti su bili tek od 6 uveče.

Centralno dešavanje je bilo zakazano za 18h, druga dešavanja za ranije.​

Od danas do 20.06. Zatvorena trasa vojvode stepe stepanovica koja je ostala neodradjena pre par godina. Verovatno pripreme za otvaranje novog groblja u kaludjerici/lestanu.
IMG_5276.png
IMG_5278.png

16:41 апликација приказује само два поласка, један на 16, други на 65 док у стварности пролази 77 која не постоји ни на апликацији ни на инфо табли. Тешко њесра од апликације и инфо табли.
1000009422.jpg

Još malo pa bez prevoza u Vojvode Stepe. Iz pravca Autokomande ulicom Vojvode Stepe do Trošarine, gde će održati govore. Protest podrške roditelja profesorima i nastavnicima na Voždovcu. Upravo na N1 govori jedan od roditelja. Plan je da stignu do 19h na Trošarinu. Isto i u Južnom bulevaru upravo ista vrsta protesta. Ovo je grupa koja obilazi Vračarske škole. Kažu da će im se pridružiti i studenti.​

U Obrenovcu prevoz skoro ne postoji. Samo sam video 860U i 860R. A ide i 860L. Čudi me da ne radi makar 860i ili 860mv (bar trenutno nije registrovan polazak ni na jednoj od pomenutih). Ali pošto je Strela u pitanju, sve se može očekivati.

Poslednja izmena:
Стрела и Ластра не возе за Београд изгледа. На 581 има само Ласте.

Стрела и Ластра не возе за Београд изгледа. На 581 има само Ласте.
izgleda. U obrenovcu radi samo lokal. Za potez ka Obrenovcu mogu i da razumem, jer je u toku šetnja ka Bg, pa možda da se vozila ne bi pozaglavljivala. Ali ovo sa 581 je i više nego očigledno.

Subotom je pretežno i red vožnje isti kao nedeljom, a široki centar grada će ionako biti neprohodan za javni prevoz, tako da će ljudi u svakom slučaju ići peške.

Samo se dublje kopaju sa ovakvim naređenjima koja nemaju nikakvog smisla, a ni posledice za protest.

Umesto toga, Sekretarijatu za saobraćaj, odnosno Gradu, bi bilo pametnije da pumpaju letnje i zimske gume, koje ionako nemaju.

Преко 20 аутобуса блеји од станице Миријевске до Устаничке.
IMG_1183.png

Lastu bi dokrajčili do kraja da nije ukinula polaske i vozila paćenike na mitinge, a verovatno i ostale manje prevoznike.

И СНСтреластра је исто радила па их нису докрајчичи а и што би кад су њихови.

Vrh