Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Па кад СНСтрелаши неће да испадају из тураже и кад им квазивозачи не знају да паркирају и редовно блокирају Зелењак.
Onda nek vrate turažu od 40 minuta na 307, a ne da imaju 36 minuta i onda jurcaju i voze bez pauze da bi jedva bili knap sa vremeno.
Baš ću napisati mail sekretarijatu u vezi ovoga, pa ću videti šta će reći.
@1111 A za parking šta reći, id*** je napravio kružni tok i zbog istog skratio pola parkinga kod Sava Centra, ostao sam bez komentara kad sam to video, grad je u haosu sa parkingom, a on ga ukida i smanjuje.

IMG_0971.png

Ovo je nerealno sa ustanicke ne ide ni jedna 307 dok iz vince ide mini vozic i bus na okretnici strasno

Tada je imala nešto drukčiju trasu. Nije išla Žarkovačkom već produžavala pravo sve do raskrsnice sa Blagoja Parovića.​

sad se vozim u QRC 3589? na 65, koga ne vidi ni totem, ni aplikacija. bus bukvalno ne postoji. vozač kaže da "nema opciju da to upali"?! na busu od dve godine? ma hajde.

P.S. i motor već menja frekvenciju ka ikarbusovoj N seriji.

Nabijem više na k***c i GSP i strelu i sve. dokle više uredno prijavljeni autobusi za garažu?

Prilozi

• Screenshot_2025-02-24-21-06-33-167_buslogic.beogradplus.jpg
    Screenshot_2025-02-24-21-06-33-167_buslogic.beogradplus.jpg
    60 KB · Pregleda: 52
Nabijem više na k***c i GSP i strelu i sve. dokle više uredno prijavljeni autobusi za garažu?
I vozači Karaburme kvare liniju 65? Pa ne znam da li za to postoji jasan odgovor.
Uredno prijavljeni budu jer ili zaborave da idu za garažu i još da isključe aparat ili vole da sve putnike zavitlavaju od kako je prevoz besplatan.
Elem, da li da se zamene NBG i Karaburma tako da cela 27-ica bude Karaburma i 10 polazaka 37 bude Karaburma, a 65 NBG?

vrlo rado bi ih zamenio, zbog solarisa ali postoje razlozi protiv koje bi bolje znali ostali učesnici teme.

inače sam sad video prvi 65L na displeju. žalim zbog rezolucije.
IMG_20250224_212651.jpg

I vozači Karaburme kvare liniju 65? Pa ne znam da li za to postoji jasan odgovor.
Uredno prijavljeni budu jer ili zaborave da idu za garažu i još da isključe aparat ili vole da sve putnike zavitlavaju od kako je prevoz besplatan.
Elem, da li da se zamene NBG i Karaburma tako da cela 27-ica bude Karaburma i 10 polazaka 37 bude Karaburma, a 65 NBG?
Не може, возачи Космаја којима одговара траса линије 37 не би имали где да раде.

Nisam precizirao izgleda. Pa Kosmaj tih 14 zadrži, nego mislim na 10 polazaka što je ostalo koje trenutno drži NBG. Samo tih 10 što sad NBG drži se zamene sa Karaburmom ako bi se to ikad desilo.

Poslednja izmena:
Не може, возачима који су радили на 56 одговара 37.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Nisam precizirao izgleda. Pa Kosmaj tih 14 zadrži, nego mislim na 10 polazaka što je ostalo koje trenutno drži NBG. Samo tih 10 što sad NBG drži se zamene sa Karaburmom ako bi se to ikad desilo.
Nemora kosmaj nista da zadrži to su priče mogu da dobiju drugu liniju poput 41A,A na 37 i onako stalno krate do mostara i kasne dok karaburama nece ni 37 a ni 58 i ako je p.most blizu

Vrh