Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Pročitah sada na vestima ,ali raspitivah se kod organizatora (sa kojima se družim, da ne ispadnem sada SNS Bot) da se tramvajske šine neće zatvarati.

Ako je tako onda neka se organizuje dobro JGP već kada postoji šansa.
Napraviti lokal od Slavije do Pančevca, a 33, 39, 47, 48, 401, 402 skratiti do Trošarine umesto do Slavije. 18ca preko Plavog mosta pa kako bog zapoveda.
Sve sposobne Špance, multiplicirane KT4, i Švajcarce sa prikolicom prebaciti na 9, 10 & 14 pa oni nek glume shuttle od Slavije do Trošarine
Ostale linije (42, 59...) prebaciti privremeno u Gepartovu pa odatle Knezom Miloša i Mostarom redovnom trasom.

Može ovo vrlo lako da se organizuje i da svi budu zadovoljni, kako studenti, tako i Građani, ali neće dati Nepomenik, jer je njemu u cilju da bude što veći haos kako bi kukao pred medijima i zloupotrebio situaciju!

Nece to hteti, cilj im je da obicni gradjani pate, da se svadjaju medjusobno i prave podelu, boli ih uvo da maksimalno umanje stetu. A bice tu i previse ljudi, ja sam siguran da ce u nekom momentu stati i E75. Mi iz Zarkova krecemo u 18h - Trgovacka, Pozeska, Vojvode Misica, pa ex auto putem do autokomande, bas nas briga da ne blokiramo sve.

Vrh