Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Pročitah sada na vestima ,ali raspitivah se kod organizatora (sa kojima se družim, da ne ispadnem sada SNS Bot) da se tramvajske šine neće zatvarati.

Ako je tako onda neka se organizuje dobro JGP već kada postoji šansa.
Napraviti lokal od Slavije do Pančevca, a 33, 39, 47, 48, 401, 402 skratiti do Trošarine umesto do Slavije. 18ca preko Plavog mosta pa kako bog zapoveda.
Sve sposobne Špance, multiplicirane KT4, i Švajcarce sa prikolicom prebaciti na 9, 10 & 14 pa oni nek glume shuttle od Slavije do Trošarine
Ostale linije (42, 59...) prebaciti privremeno u Gepartovu pa odatle Knezom Miloša i Mostarom redovnom trasom.

Može ovo vrlo lako da se organizuje i da svi budu zadovoljni, kako studenti, tako i Građani, ali neće dati Nepomenik, jer je njemu u cilju da bude što veći haos kako bi kukao pred medijima i zloupotrebio situaciju!

Nece to hteti, cilj im je da obicni gradjani pate, da se svadjaju medjusobno i prave podelu, boli ih uvo da maksimalno umanje stetu. A bice tu i previse ljudi, ja sam siguran da ce u nekom momentu stati i E75. Mi iz Zarkova krecemo u 18h - Trgovacka, Pozeska, Vojvode Misica, pa ex auto putem do autokomande, bas nas briga da ne blokiramo sve.

18 kroz Vojvode Stepe, pukla cev a?

1000049793.jpg

1000049795.jpg

Danas sam se vraćao sa 46 od Cvetka ka Autokomandi. Bilo je oko 13:50 kada sam ušao u autobus. Pre toga sam bacio pogled na displej i video vozić od 3 vozila. Prvo vozilo sam propustio jer sam znao da će biti prepuno, što se i obistinilo. Ušao sam u drugo koje je bilo prazno. Vozač iz Šri Lanke je stajalište koje je posle raskrsnice sa Vojislava Ilića prošao pokazujući ljudima na stajalištu rukom da ne prima putnike. Na pola puta do sledećeg stajališta je otvorio vrata od autobusa i krenu da nam na nekom Tarzan engleskom objašnjava da ide za garažu i da preðemo u vozilo iza. Nažalost nisam uspeo da vidim GB na vozilu.

Pošto smo prešli u vozilo iza, sledi standardni scenario sa promašivanjem trase. Vozač je sve vreme vozio ulicom Gospodara Vučića do Maksima Gorkog, prateći vozilo koje bilo ispred njega a išlo je za garažu. Putnici su vikali na njega i tražili da stane, i na srpskom i na engleskom, čim su shvatili da je promašio trasu. On se nije uopšte obazirao i tek na raskrsnici sa Južnim bulevarom stao na stajalištu, kada se ujedno i vraća na trasu. Starija žena je prokomentarisala da je možda u pitanju neka trenutna izmena trasa, na šta je mlaða žena odgovorila da nije, zato što videla vozilo u Južnom bulevaru iz pravca Grčića Milenka. Čak je usledio i komentar na račun gradonačelnika kako je id*** koji je primio azijate da nas voze. Po izlasku iz vozila, koje je bilo komunističko crvene, stigao sam da zapišem GB i prevoznika. U pitanju je Dumeco.

1000004166.jpg

23-ka uglavila u koloni, mislio sam da su danas skupovi samo na Novom Beogradu.

P1090175.JPG

Subjektivni osecaj za subotu uvece je da buseva nema uopste

Na delu je kriminal epskih razmera

Na stajalištima 704, 706 i 707 na Zelenom Vencu na tablama za najavu se vrti info da su ove linije od 18.02. Izmeštene na okretnicu u bloku 20. Pise posetite bg prevoz za vise informacija, a tamo nema nista za ovu izmenu.

Притом, странци који возе у наведеној фирми не знају да паркирају. Блокираће и Блок 20 колико су способни + Гангулина идиотска решења за станицу код Мека на Зелењаку.

A zamisli sad presedanje iz grada. Izađeš iz 16, 65, pa kroz podzemni, pa preko ulice. Ahahahaha, ala su im olakšali. Ovo s Beogradom u poslednje vreme stvarno kao da je epizoda Alan Forda. Ne vredi kidati živce. Samo rasterati bagru već jednom.

Sad gledam, prvo stajalište posle Zelenjaka je Hotel Jugoslavija. S ovom izmenom, u smeru ka Zemunu bi morale da idu kroz Mihajla Pupina i da kod Šest kaplara skupljaju putnike.

Могли би да стају коначно код Ушћа, па онда десно у БМП и лево ка Блоку 21 као 95.

To je apsolutno najgori deo na Novom Beogradu (minus autoput) otkad je izgrađen KT, zna da se čeka i po 10 minuta.

Kažem, kad su već ovo napravili, u smeru ka Zemunu bi morali da idu kroz Mihajla Pupina i da staju na stajalište Šest kaplara. U smeru ka Bloku 20 kroz Nikole Tesle. Mada Blok 20 je najbesmislenija okretnica u gradu, bar da je gotova ova kod Železničke NBG pa tu da ih stave.

Биће велике гужве у 15 и 84. Становници Земуна и они који живе дуж Булевара Николе Тесле, губе солидан експрес до центра града. Блок 20 је изузетно лоша локација за окретницу. Чак мислим да 27Е и 35 треба да завршавају у старом делу града, евентуално да иду до нове аутобуске станице.

27E i 35 obavezno do novog Basa, Blok 20 ukinuti i vratiti parking. Ili ih vratiti na Trg republike, zajedno sa 96.

Edit: u slučaju Basa, jedna linija u Milentija Popovića uz 95, a druga u Antifašističke borbe uz 67, da jedna ostane ispomoć za 95, a druga za 16 i 65.

Poslednja izmena:
U neku ruku je ovo i dobro. Ako ovako nastave da gaze po narodu otići će brže i nego što su mislili. A sad su udarili baš po svojima, ovi zapadni delovi zemunske opštine su leglo njihovih glasača. Samo tako nastavite.. Skratite i autobuse iz Mladenovca i Sopota do Vrčina, zašto da idu do grada, bzv troše gorivo i gaze nepotrebne kilometre.

Vrh