"КОја је сврха ***чења кад се ***чиш кући"
Da pokažeš svojim glasačima da još nisi za staro gvožđe.
"КОја је сврха ***чења кад се ***чиш кући"
Ma samo nek se gradi. Ovo ce mislim da ispadne bas lepo.Neverovatno koliko slobode ima i dobija jer je dobar poverenik. Bukvalno je progutao ministarstvo gradjevine i saobracaja, i još nekoliko ministarstava iako jedino sto ima je prednost u budžetiranju projekata pa samim tim i da utiče na to šta će biti prioritet.
Вероватно си супер-поносан на то како нас ложиш (могу рећи да си понекад чак и солидно товарио). Али, брате мили, ово је горе чак и од врачарца.Ma samo nek se gradi. Ovo ce mislim da ispadne bas lepo.
Meni je stvarno drago da vidim nasu zastavu.Вероватно си супер-поносан на то како нас ложиш (могу рећи да си понекад чак и солидно товарио). Али, брате мили, ово је горе чак и од врачарца.
Није само нек се гради кад има приоритетнијих ствари. И није све до лепоте. А ово није ни лепо већ је амерички сељачки кич којим се обњзвреднује застава као свечани симбол државе и народа.
На Свету нема лепше, ја је обожавам. Колико год је силовали, развлачили, газили, сви Брнабоћи и Радојичићи, Вулевићи и Вучићевићи, остаће света и слободна. Долазе поносне генерације свесне и самоуверене, које немају чега да се стиде. Живела Србија!!!Meni je stvarno drago da vidim nasu zastavu.
A pa onda dobro.Pa da je imamo!
Možemo i gaće da sušimo![]()
Ne trebaju nam novi spomenici jer i postojeće ne održavamo!
Na Prizren će da je okači rektor Đokić sa ekipom sa Filozofskog npr dekan Danijel Sinani moze da podigne barjak kad pobedite na izborima, moramo nešto da ostavimo i vama Obilićima.Moze jarbol ali tek nakon što se isti sa trobojkom postavi na Prizrenskoj tvrdjavi
Мислиш ли да је укусно дизати прегломазни јарбол док се на Космету укидају последњи трагови Србије?Na Prizren će da je okači rektor Đokić sa ekipom sa Filozofskog npr dekan Danijel Sinani moze da podigne barjak kad pobedite na izborima, moramo nešto da ostavimo i vama Obilićima.