Šta je novo?

Zastava Srbije na jarbolu visokom 80 metara

И да станеш и једну породицу заједно са Турцима, Американцима и осталим.

Neverovatno koliko slobode ima i dobija jer je dobar poverenik. Bukvalno je progutao ministarstvo gradjevine i saobracaja, i još nekoliko ministarstava iako jedino sto ima je prednost u budžetiranju projekata pa samim tim i da utiče na to šta će biti prioritet.
Ma samo nek se gradi. Ovo ce mislim da ispadne bas lepo.

Није само нек се гради кад има приоритетнијих ствари. И није све до лепоте. А ово није ни лепо већ је амерички сељачки кич којим се обњзвреднује застава као свечани симбол државе и народа.

Ma samo nek se gradi. Ovo ce mislim da ispadne bas lepo.
Вероватно си супер-поносан на то како нас ложиш (могу рећи да си понекад чак и солидно товарио). Али, брате мили, ово је горе чак и од врачарца.

Вероватно си супер-поносан на то како нас ложиш (могу рећи да си понекад чак и солидно товарио). Али, брате мили, ово је горе чак и од врачарца.
Meni je stvarno drago da vidim nasu zastavu.

Није само нек се гради кад има приоритетнијих ствари. И није све до лепоте. А ово није ни лепо већ је амерички сељачки кич којим се обњзвреднује застава као свечани симбол државе и народа.​
Odavno je obezvređena i zastava i srpstvo i patriotizam i "Živela Srbija". Šta god pojedinci pisali, većini ljudi je muka (u prenosnom smislu) od pominjanja ovih stvari.​

Подржавам идеју, уз обавезу да застава ноћу буде адекватно осветљена, да буде законом прописане размере 3:2 и да се редовно одржава.
Заставе на јарболима код Ложионице, рецимо, нису осветљене ноћу, а једна од њих није у законској размери.

Међутим, при подизању овог, највишег јарбола у држави не треба заборавити да широм града постоје на десетине, можда и стотине јарбола који не служе сврси због дотрајалости или немара или се користе само периодично.
Кнез Михаилова — испред црногорске амбасаде, Калемегдан, Парк Републике Српске, јарболи по стамбеним зградама грађеним у предратно доба, чак и стадион ЈНА, рецимо — све су то места са јарболима на којима треба да се вије српска застава, уз друге, по потреби и могућности.
Култ националне тробојке треба да се гради темељно, а јарбол од 85 метара само је део тога, не почетак и уједно крај.

Идеја као таква није лоша, напротив, али она треба да буде део доста шире иницијативе и пројекта.

Срећан Дан српског јединства, слободе и националне заставе! 🇷🇸

Meni je stvarno drago da vidim nasu zastavu.
На Свету нема лепше, ја је обожавам. Колико год је силовали, развлачили, газили, сви Брнабоћи и Радојичићи, Вулевићи и Вучићевићи, остаће света и слободна. Долазе поносне генерације свесне и самоуверене, које немају чега да се стиде. Живела Србија!!!

У затворима, поред друштвено корисних активности, ове крнтије од људи могу да смишљају нове празнике и осликавају своје ћелије до миле (ко је рекао Миле) воље.

Сматрам да специјални мега јарболи нису ништа друго него ложионица, у буквалном смислу те речи.

Застава нека буде окачена свуда, на врло авалског торња, а врху кула у Београду.

Али да се прави специјални јарболчина, то је чисти американизам, и идолопоклонство - застави.

Застава није живо биће, већ симбол. И тај симбол треба да прати а не да буде сам себи циљ.

А држава мора да има посебну службу која ће да прати стање ствари и да се заставе редовно мењају да се не допусти истицање прљаве и/или исцепане заставе. А такође заставе која није у складу са законом. Застава треба да буде понос и тиха пратња а не дречећи монди детаљ као американска застава и сједињени џек.

Ne trebaju nam novi spomenici jer i postojeće ne održavamo!

odmah pored ovog znaka
IMG_5617.jpeg

Moze jarbol ali tek nakon što se isti sa trobojkom postavi na Prizrenskoj tvrdjavi
Na Prizren će da je okači rektor Đokić sa ekipom sa Filozofskog npr dekan Danijel Sinani moze da podigne barjak kad pobedite na izborima, moramo nešto da ostavimo i vama Obilićima.

Na Prizren će da je okači rektor Đokić sa ekipom sa Filozofskog npr dekan Danijel Sinani moze da podigne barjak kad pobedite na izborima, moramo nešto da ostavimo i vama Obilićima.
Мислиш ли да је укусно дизати прегломазни јарбол док се на Космету укидају последњи трагови Србије?

Vrh