Ma samo da im uvedu normu po smeni, da vidiš kako bi se raspisali.. Svaki da mora da ispiše, recimo, deset za pikavce, deset za neko ''generalno prljanje'', deset za istovar šuta...vidno bi se promenilo stanje.To da državni besposlicari koji još za to i primaju platu, počnu za istu i da rade nešto, podržavam.
I u apsolutnoj vecini slucajeva maksimalno samozivi ljudi. Bez da zele da naprave kompromis i slicno.Pušači su najveći smrdljivci.
Ja сам дословно повреаћо на суво, док нисам престо (ко зна шта значи, повраћати на суво, зна шта зборим)Не пратим тему, нимало, алу ћу изразиити своје мишљење као бивши -одвратна зависност.
Ето.,![]()
Пуним 21. јануара, 50, и потпуно те разумем, иако сам ја задоцнио спрам тебе - оставио сам, рецимо, 2018.Ja sam pričao da sam ostavio iz prvog pokušaja. Poslednju cigaretu sam zapalio u Ukrajini 2014.
Пуним 21. јануара, 50, и потпуно те разумем, иако сам ја задоцнио спрам тебе - оставио сам, рецимо, 2018.
ПС али немам вољу да кењам људовима који пуше - из прве руке, разумем колико је то озбиљна навлака![]()
јоој, не знам, кад читам о том знаку, делује, ал ја сам научник, тако да нећу претеривати!Svašta još fino radimhvala Ozu, hvala
znači ipak vodolija, sad sam proverio... to mi je podznak.
treba malo jača volja nego jarčevima, al može
![]()
ја сам један од тих, ***ига...To da državni besposlicari koji još za to i primaju platu, počnu za istu i da rade nešto, podržavam.