DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 8.161
To za "Shell" pumpu treba proveriti. Iskreno, žao bi mi bilo travnjaka. I sa ovim mi je već. Gde bi bilo stambeno naselje?
Ovde, samo sto treba uzeti sa rezervom tu informaciju. Sad nesto razmisljam, mozda je moj sagovornik permutovao sa lokacijom IMR, prekoputa ZS RakovicaTo za "Shell" pumpu treba proveriti. Iskreno, žao bi mi bilo travnjaka. I sa ovim mi je već. Gde bi bilo stambeno naselje?
Meni je upitan i bezbednosni aspekt(mada verujem da su svi propisi ispostovani), ko jos pravi benzinsku stanicu na toliko frekventnoj pesackoj lokaciji? Blizina ostalih radnji, itd, itd...Da video sam za "Shell" pumpu. Nema šta, dakle, ovde se mrzi svaka vrsta zelenila.
mislim da je ta livada nekad bila fabricki fudbalski teren od DMB-aOvde, samo sto treba uzeti sa rezervom tu informaciju. Sad nesto razmisljam, mozda je moj sagovornik permutovao sa lokacijom IMR, prekoputa ZS Rakovica
Pogledajte prilog 237406
Očigledno zaista ima istine u tome da kvalitetne prodavnice građevinskog materijala i alata nemaju šanse kod nas.Možda je već neko preneo informaciju, oprostite ako jeste. Danas mi zatreba neki alat i gradjevinski materijal i odem do Maxi doma jer mi je blizu. Kad tamo obaveštenje - u stečaju.
Nakon pompeznog otvaranja u septembru 2023.godine i jos agresivnijeg marketinga posle toga - stečaj. Radnja zatvorena, parking polu prazan, sajt ne radi. U objektu bivšeg Peveca rade i dalje Capriolo, ruski Mere,neka prodavnica poljoprivrednih mašina i novootvoreni Turbomax karting.
Verovatno su svi radnici završili na zavodu... Malo se raspitam kažu kasnile plate, plate dobijali iz 3 dela... Na ulazu u radnju stoji neko obaveštenje Alta banke... Jel beše vlasnik bila neka firma iz Dubaia?