Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

To za "Shell" pumpu treba proveriti. Iskreno, žao bi mi bilo travnjaka. I sa ovim mi je već. Gde bi bilo stambeno naselje?

Zanimljivo, Shell je stidljivo usao na trziste i jako jako sporo se siri.
Cak neki silni petroli i pumpe sa imenom vlasnika u imenu se brze sirile.

To za "Shell" pumpu treba proveriti. Iskreno, žao bi mi bilo travnjaka. I sa ovim mi je već. Gde bi bilo stambeno naselje?
Ovde, samo sto treba uzeti sa rezervom tu informaciju. Sad nesto razmisljam, mozda je moj sagovornik permutovao sa lokacijom IMR, prekoputa ZS Rakovica

1000027009.jpg

To za preko puta ŽS Rakovica se priča minimum 5-6 godina, pa nikako. Ceo plac IMR-a je pre nekih godinu dana preprodat MK grupi.

Претпостављам у Галерији. Чуо сам за њих, другарица обожава ту радњу.

Vidi, NIS-ova pumpa na Miljakovcu se naslanja na buvljak (donedavno je tu bila pijaca), robnu kuću i veliki supermarket. I tako je već decenijama.

Ako ćemo logikom opasnosti zbog frekventnosti, ubedljivo najugroženija bi bila OMV-ova pumpa pored "Ikee". A ujedno bi i svaka veća "autoputna" pumpa (kao ono ogromno odmorište kod Plane) bila u većoj opasnosti.

Jeste, igrali smo tu kao klinci protiv DMB. Sad na vestima vidim da su pre par godina zavarili kapiju i zabranili ulaz Bolicu i klincima, klasika

Skoro su zakljucali i onaj parking gde se ljudi parkiraju kad idu na trojku...

Ovih marketa ima i kod mene u Beču. Okej su, cene ništa specijalno povoljne, interesantan i za nas neobičan izbor određenih proizvoda - ali da budem iskren, ništa me nije privuklo ili da je izgledalo primamljivo za bar jedno probanje. Ovde sam naleteo na gotove, umotane sarme i punjene paprike u zamrzivaču, spremne za kuvanje. Samo bi trebalo biti jasan i reći da su proizvodi iz istočne Evrope, ne samo i isključivo iz Rusije.

Узмем некад тамо квас јер имају ок избор али деру.

Možda je već neko preneo informaciju, oprostite ako jeste. Danas mi zatreba neki alat i gradjevinski materijal i odem do Maxi doma jer mi je blizu. Kad tamo obaveštenje - u stečaju.
Nakon pompeznog otvaranja u septembru 2023.godine i jos agresivnijeg marketinga posle toga - stečaj. Radnja zatvorena, parking polu prazan, sajt ne radi. U objektu bivšeg Peveca rade i dalje Capriolo, ruski Mere,neka prodavnica poljoprivrednih mašina i novootvoreni Turbomax karting.
Verovatno su svi radnici završili na zavodu... Malo se raspitam kažu kasnile plate, plate dobijali iz 3 dela... Na ulazu u radnju stoji neko obaveštenje Alta banke... Jel beše vlasnik bila neka firma iz Dubaia?

Ta lokacija bivšeg peveca i deluje kao nešto što će biti dobro za retail kroz jedno par desetina godina kada se tipa oveća stambeno tkivo u okolnim naseljima za jedno 5-10x puta, tj spoje Bg i PA.... ili kad bolje razmislim nikada...

Nešto tipa Turbomax kartinga, odnosno nečega retkog što zatheva potrošače koji direktno žele baš tamo je jedino što je može održati

Možda je već neko preneo informaciju, oprostite ako jeste. Danas mi zatreba neki alat i gradjevinski materijal i odem do Maxi doma jer mi je blizu. Kad tamo obaveštenje - u stečaju.
Nakon pompeznog otvaranja u septembru 2023.godine i jos agresivnijeg marketinga posle toga - stečaj. Radnja zatvorena, parking polu prazan, sajt ne radi. U objektu bivšeg Peveca rade i dalje Capriolo, ruski Mere,neka prodavnica poljoprivrednih mašina i novootvoreni Turbomax karting.
Verovatno su svi radnici završili na zavodu... Malo se raspitam kažu kasnile plate, plate dobijali iz 3 dela... Na ulazu u radnju stoji neko obaveštenje Alta banke... Jel beše vlasnik bila neka firma iz Dubaia?
Očigledno zaista ima istine u tome da kvalitetne prodavnice građevinskog materijala i alata nemaju šanse kod nas.

Ја сам на дан отварања хтео да одем. Размишљао сам дал да идем, јер сам веровао да ће бити гужветина,. Дошао сам тамо а тамо 5 аутомобила паркирана, унутра милион радника, милион балона, а купаца 10.. Реклама ме је привукла, када су рекли, највећа продавница... А типа крафтер већи од ње

Vrh