Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Jel veći ovaj nego onaj u Visnjickoj?

Кад је отварање?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Za sad nema zvaničnih najava, ali sudeći po ubrzanim pripremama, otvaranje će biti ubrzo. Koliko sam mogao da vidim, biće sličnih dimenzija kao onaj u Višnjićevoj.

Šta se planira na praznoj čistoj parceli pored Maksija na Adi?
Pored maksija naAdi.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=796129#p796129:3b3n9b1j je napisao(la):
11030 » Uto Nov 24, 2020 2:31 pm[/url]":3b3n9b1j]Izgleda je otvaranje 27.11.
Bio si u pravu, Decathlon na Novom Beogradu je otvoren 27.11.2020.
Kako kažu „Ovo je najveći Decathlon i ujedno najveća sportska prodavnica u Srbiji koja se prostire na gotovo 4000 m2”

Zar prva u visnjickoj nema vise kvadrata i deluje kao da joj fali sprat...

Баш лепо што нигде најаве за отварање није било.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Декатлон у Роди је само мало већи од оног на Карабурми. Распоред је мало другачији. Нужник у Роди је катастрофа.

Sent from my LGL322DL using Tapatalk

[YouTube] https://youtu.be/OeWpFH88m5w [/YouTube]

Prvi TC u Kamerunu i jedne od retkih pokretnih stepenica u toj zemlji.

Ujedno ako neko može da mi objasni kako se postavlja YT video na forum. :bash: Prosto je neverovatno da postoji neka "caka" u nečemu što bi trebalo biti ultra jednostavno.

Kao onomad u Terzijskom prolazu posle mitinga

Bejah u Uradi sam / Dekatlon / Roda na NBG.

Koliko ja volim Dekatlon - sve bih kupio tamo.

Na ulazu stoji redar sa brojač aplikacijom. Kaže da sme 150 gostiju da uđe.

Nije mi jasno čemu je služio gipsani zid ispred Uradi sam. Više ga nema.

Slika sa Twitera, da nam se ovo ne vraća Pekabeta

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ostalo ispod silnih reklama ili se možda snima neki film ...

https://www.ekapija.com/news/310372...ju-u-srbiji-kupljene-prve-lokacije-za-markete

Ruski trgovinski lanac Svetofor, u evropskim zemljama poznat pod brendom MERE, započeo je ekspanziju na srpskom tržištu.

Kako prenosi portal Retail Serbia, ruska pridružnica u Srbiji kupila je prve lokacije širom zemlje na kojima planira da i zvanično započne svoje poslovanje.

Kako je sredinom avgusta najavljeno iz filijale ruske kompanije u Beogradu, na srpskom tržištu planirano je otvaranje najmanje 100 marketa prosečne površine od oko 1.000 m2.

Navedeno je da planiraju da rade direktno s proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačko maržom, a istkli su i da će njihove cene biti 20% niže od prosečih.

Mere odlično posluje npr. u Nemačkoj, gde je stvorio jaku konkurenciju za Lidl i Aldi. Oni su po načinu poslovanja identični a koliko se sećam i Lidl planira da otvori 100 marketa kod nas, biće zanimljivo videti njihov okršaj. S tim što mislim da se Mere neće afirmisati kroz marketing i društvene mreze (čak ne mogu da nadjem ni veb sajt za nemačko tržište) kao Lidl koji je svuge prisutan ali će zato sigurno ponuditi jos niže cene.

don1120":o67ykovh je napisao(la):
Mere odlično posluje npr. u Nemačkoj, gde je stvorio jaku konkurenciju za Lidl i Aldi.

Mere stvorio jaku konkurenciju Lidlu i Aldiju u Nemačkoj ? Da li se šališ, oni tamo imaju 5 prodavnica što je na nivou statističke greške...

u pravu si, prevideo sam, citao sam clanak na Deutsche Welle gde je Mere predstavljen kao konkurencija, ali se verovatno odnosilo konkretno samo na dva grada Leipzig i Zwickau koji se pominju

Druže da li se šališ..pompezno su otvorili par discounter objekata ali to je ništa za mrežu Aldi i Lidl...koji su isto discounteri.
Koliko znam i tih par objekata jako loše radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како се зове она рупа од ТЦ у 29-ом? Био сам једном и одмах сам излетео напоље. Шта се десило са њом?

Pošto nemamo temu za TC Ziru, zatvoren je new yorker 31.12.2020. koji je glavna prodavnica pored samousluge Vero. Mesecima je već prazan lokal office shoes, izgleda mi da ovaj TC polako odumire jer ima jaku konkurenciju od strane velikih tržnjaka. Mislim da je bilo bolje da je ceo objekat bio TC a ne deo da bude hotel, ali to je sada već kasno.

New Yorker veliki se otvara u Galeriji, oblepljen je u novembru veliki dvostrani izlog na 2.spratu.

Vrh