- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.201
I meni se cini da ova tema daleko vise pristaje temi Gradski zivot i vesti, tako da sam je prebacio
nka":3m4j6w4b je napisao(la):Kao prosecan (i mozda i vise od toga) ljubitelj novig trznih centara i sl. otvaram ovaj post iz razloga da bi se svi ljubitelji informisali o novim centrima, o buducim centrima, a takodje i o promenama u vec postojecim.
Da li iko ima bilo kakve informacije o centrima u izgradnji ili onim koji se tek planiraju na teritoriji Beograda.
Za poslednji koji sam cuo a nisam ni znao sta je u pitanju su novi Immocentar na Bezanijskoj kosi, za tzv. Ziru u Ruzveltovoj, pa onda novi tehno market u bloku 63 itd.
Milance":3m4j6w4b je napisao(la):U raznim diskusijama tj. topic-ima na sajtu dosta toga je vec receno o svim tim centrima i postovane su slike i snimci. Ili prelistaj po njima ili ce moderator da eventualno prebaci postojece postove ovde.
nka":3m4j6w4b je napisao(la):Da li je ovaj INTERMEX na Novom Beogradu samo market ili ima deo sa drugim prodajnim objektima i kad se otvara.
Trazim informaciju.
Steva":3m4j6w4b je napisao(la):Zasebna tema je sasvim ok, ovde možemo da gulimo o Metrou, Merkatoru i slično
Interex je običan market tipa METRO. U Srbiji je deltin mol prvi pravi mol, ostali TC-ovi su samo uglavnom veletržnice sa par lokala i to je to, dok je u deltacity obrnuto gde veliki brendirani lokali čine većinu dok je supermaxi samo začin u celoj priči.
Zanimljivo je da u Srbiji danas ima isto toliko Metroa kolko npr. u Slovačkoj.
Nenad":3m4j6w4b je napisao(la):Ipak je Mercator na neki nacin otvorio sezonu sa centrom na NBG.Steva":3m4j6w4b je napisao(la):U Srbiji je deltin mol prvi pravi mol, ostali TC-ovi su samo uglavnom veletržnice sa par lokala i to je to, dok je u deltacity obrnuto gde veliki brendirani lokali čine većinu dok je supermaxi samo začin u celoj priči.
vrachar":3m4j6w4b je napisao(la):Ne podnosim movlove, trzne centre, hipermarkete i ostale potrosacke meke. U pitanju su hramovi potrosackog drustva koji coveka potpuno otudjuju. Ne kazem da ponekad nisu korisni, ima tamo svasta prakticno da se nadje, ali one koji zeljno cekaju vikend da bi ga proveli u shopping stvarno ne razumem.
PS
Mislim da ova tema vise pase u gradskom zivotu
Steva":3m4j6w4b je napisao(la):Stvar ukusa,vrachar":3m4j6w4b je napisao(la):Ne podnosim movlove, trzne centre, hipermarkete i ostale potrosacke meke. U pitanju su hramovi potrosackog drustva koji coveka potpuno otudjuju. Ne kazem da ponekad nisu korisni, ima tamo svasta prakticno da se nadje, ali one koji zeljno cekaju vikend da bi ga proveli u shopping stvarno ne razumem.
PS
Mislim da ova tema vise pase u gradskom zivotu
ja volim i male radnjice u komšiluku ali isto tako volim i da mogu negde da izadjem 2-3x godišnje da obavim veliku kupovinu na mestu gde ima svega