Bulbulderac17
Expert
Ja sam mislio da Subotica i Ipon kombinacija sa ovom Maðarskom ekonomijom ne može da bude konkurentna al sam skoro uzeo Oled LG u pola cene u odnosu na ove Gigatron Tehnomanija lopove.
Цене у бившим федерацијама СФРЈ.
Најјача ствар ми је шабачки сир који у амбалажи на руском буде 300рсд, док по ценотеци је око 750рсд на другим местима.Dodao bih na spisak stvari koje postoje u Svetoforu i u velikim lancima - Tonus pločice i sve od tog proizvođača. Mnogo jeftinije, mnogo...
Uh... gde početi. Porediti oled i lcd tv i to staviti u isti koš kao 55 inca tv, dok je na amazonu stara serija i to 43 inca. Kao kad bi rekao pogledajte ovaj auto od 2000 kubika koliko košta u Nemačkoj (audi a3) i kod nas (audi a6) dok je u češkoj škoda fabia još jeftinija.Цене у целој Србији су ненормалне! На пример, Филипсов телевизор од 55 инча у Холандији кошта €660,95, а ако купиш и његов носач за €30, онда те кошта €691, док на њиховом Амазону кошта €426, а код нас €806,02. После ће неко да ми каже како се живи боље него пре. Ко то тврди је луд, глуп или испраног мозга. Четврто не постоји.
Zavisi od slučaja do slučaja ali generalno i tv i neka tehnika teško mogu da budu konkurentni ovde. Pogotovo LG jer se proizvodi u Madjarskoj(Philips u Holandiji), a kod nas idu carine, špedicija i svi ostali troškovi.Ja sam mislio da Subotica i Ipon kombinacija sa ovom Maðarskom ekonomijom ne može da bude konkurentna al sam skoro uzeo Oled LG u pola cene u odnosu na ove Gigatron Tehnomanija lopove.