Šta je novo?

Zaštita prava potrošača

Ja sam mislio da Subotica i Ipon kombinacija sa ovom Maðarskom ekonomijom ne može da bude konkurentna al sam skoro uzeo Oled LG u pola cene u odnosu na ove Gigatron Tehnomanija lopove.

Ima i par manjih servisa koji su isto korektni i koje treba podržavati. Naravno, deo njih isto nabavlja od BCa ali je odnos prema mušterijama ono što vredi podržati kod njih i kod BC. Mislim kupim nekad nešto kod njih a nekad direktno od BC. Vredi ih podržati i jedne i druge.

Poslednja izmena:
Inače... kupujmo """domaće"""

samo-napredno-tigri%C4%87-na%C5%A1-v0-bwuhmwnsbenf1.jpeg

Цене у бившим федерацијама СФРЈ.
  1. Македонија 200 грама — 440 динара (250 грама — 550 динара).
  2. Црна Гора 160 грама — 243 динара (250 грама — 380 динара).
Уз то купујмо сокове вредне 415 динара! Опет Макси. Клошарчине једне, Мишковићеве.
dkby0fh-27b20351-1605-4680-9e51-0e45bd7231a5.png

Dodao bih na spisak stvari koje postoje u Svetoforu i u velikim lancima - Tonus pločice i sve od tog proizvođača. Mnogo jeftinije, mnogo...
Најјача ствар ми је шабачки сир који у амбалажи на руском буде 300рсд, док по ценотеци је око 750рсд на другим местима.

Цене у целој Србији су ненормалне! На пример, Филипсов телевизор од 55 инча у Холандији кошта €660,95, а ако купиш и његов носач за €30, онда те кошта €691, док на њиховом Амазону кошта €426, а код нас €806,02. После ће неко да ми каже како се живи боље него пре. Ко то тврди је луд, глуп или испраног мозга. Четврто не постоји.
Uh... gde početi. Porediti oled i lcd tv i to staviti u isti koš kao 55 inca tv, dok je na amazonu stara serija i to 43 inca. Kao kad bi rekao pogledajte ovaj auto od 2000 kubika koliko košta u Nemačkoj (audi a3) i kod nas (audi a6) dok je u češkoj škoda fabia još jeftinija.

evo ga kod nas

85k tj 720e što je čak i odlična cena u odnosu na holandiju, a čak i na mediamarkt sajtu piše da je kod drugih prodavača i do 836e.

evo na amazonu 728e (nema ga u prodaji)

Ja sam mislio da Subotica i Ipon kombinacija sa ovom Maðarskom ekonomijom ne može da bude konkurentna al sam skoro uzeo Oled LG u pola cene u odnosu na ove Gigatron Tehnomanija lopove.
Zavisi od slučaja do slučaja ali generalno i tv i neka tehnika teško mogu da budu konkurentni ovde. Pogotovo LG jer se proizvodi u Madjarskoj(Philips u Holandiji), a kod nas idu carine, špedicija i svi ostali troškovi.

Vrh