Šta je novo?

Zaštita prava potrošača

Zato sve sam na tavanu susiš meso a povrće gajiš u svojoj bašti, beše i pečeš svoju rakiju i ideš nazad u selo po sir i kajamak i ostalo 😄 šta mi da radimo krug dvojke bez tavana... Možemo samo čeri paradajz kod prozora... A to se ne isplati...

Kako nisi punišić kad si poslodavac... Šta da jedu tek radnici ako ti ne možeš da priuštiš restorane? 🙂

Ja ne kuvam uopšte... Meni kuhinja ničemu ne služi... Nije da ne bih voleo, nego ne znam kad i to da uglavim vremenski... Da dan traj 27 sati pa ajde...

Ne sušim na tavanu ali suši ćale u pušnici, povrće nešto imam od mojih i komšija iz bašte, jaja od mojih, ćale peče rakiju, a sir nadjem gde ima. Nemam para kao neki da plaćam rakiju 3000din, kupujem sušeno meso iseckano na listiće, povrće oprano i spakovano u kesici... moram da se mučim sa domaćim mada ponekad kupim i u prodavnici. Evo skoro kupio neke kremenadle, dok sam ih ispekao duplo manje imalo tako da moram da se mučim da jedem jeftinije i kvalitetnije. Ja jesam poslodavac ali nisam stanodavac pa ne dolazim lako do novca da bih sebi mogao lako da priuštim restorane ;) a često ono što sam spremim ima bolji ukus i lepše je nego u restoranu, a uz to je i kvalitetnije jer znam šta sam spremio, na koji način i koliko je sveže. :) Ako bog da zdravlja da se penzionišem i imam svoje, da se trujem sa mojom hranom, higijena se naravno podrazumeva, a gradski elitni urbanisti neka uživaju prljavi u naručivanju i preplaćivanju ko zna kakve hrane 😈

Izgovor za "nemam vremena da kuvam" je samo druga fraza za "lenj sam, a i ne zanima me, može mi se".

Stvari koje su kobajagi postale luksuz u ovo ViSoKo TeHnOlOšKo DoBa:

sir
zejtin
pasulj
pirinač
kakao
kafa
paprike
paradajz
banane
pomorandže

_IMG_000000_000000.jpg

Ja jesam poslodavac ali nisam stanodavac pa ne dolazim lako do novca da bih sebi mogao lako da priuštim restorane ;) a često ono što sam spremim ima bolji ukus i lepše je nego u restoranu, a uz to je i kvalitetnije jer znam šta sam spremio, na koji način i koliko je sveže. :)

Al kao da imam stan od 100 kvm u bnv... 🤣

To si me pomešao sa vradovićem...

Moja renta nije ni 1/4 prosečne plate u Srbiji (bukvalno) da bih mogao da se bahatim... A i to mi nije glavni izvor prihoda svakako...

Taj student što rentira mi sad dao stan za uskrs na 3 dana, vratio se u svoje mesto odakle je... Takvi dogovori i takva fleksibilnost nemaju cenu, a ja sam proveo najlepši uskrs ikada u NS...

Takav život u prinicpu samo možeš sa svežim mozgovima do max. 30 godina starosti, da dogovaraš... To nema cenu.

Ako hrana koju ti spremaš ima bolji ukus i kavlitetnija je mogao bih da te angažujem jednom kao kuvara da mi spremiš večeru i da se napokon uveriš da mi stan nije prljav...

Ako ne pre, onda barem kad se penzionišeš pa da mi kuvaš 😁

Vrh