1 danJe l' zna neko koliko se čeka ta potvrda o porezu preko lpa portala?
Sent from my MI 9 using Tapatal
1 danJe l' zna neko koliko se čeka ta potvrda o porezu preko lpa portala?
Sent from my MI 9 using Tapatal
Ovo naravno apsolutno podrzavamSto se tice garaza ja sam poslao dopis Galens investu,djeca se ne prikladno ponasaju u garaazama vozaju se trotineti,bicikla,itd,na dva mesta imam udubljenja na autu koja ranije nisam imao,trazio sam sto pre rese ulazi u garazu i pristup garazi da se dovede u red,kako treba da bude.
Travnjak i drveće ispred A lamele polumrtvi...ovo je gotovo. Kako su zadovoljni stanari?
Pogledajte prilog 209239Pogledajte prilog 209240Pogledajte prilog 209241
Takodje na licu mesta u poreskoj se popunjava "Obrazac 1", čime se daje ovlašćenje Poreskoj da u naše ime pribavi potrebne dokumente/podatke koji fale (a koji su im dostupni za preuzimanje, pretpostavljam).Уколико доставите потпуну документацију, у року од 30 дана добијате решење и након што га преузмете у пар дана након тога добијате новац на рачун.
najveći "problem" su manje opštine, koje nisu u sistemu LPA portala i gde neko mora lično da ide (ili posalje nekog) da preuzme Poresko uverenje.Takodje na licu mesta u poreskoj se popunjava "Obrazac 1", čime se daje ovlašćenje Poreskoj da u naše ime pribavi potrebne dokumente/podatke koji fale (a koji su im dostupni za preuzimanje, pretpostavljam).
Nije da im je "timing" išao na ruku.Travnjak i drveće ispred A lamele polumrtvi...
Jesu validni, tim qr kodom i proveravaju validnost dokumenta.Ja sam podnela zahtev preko LPA portala ore 7 dana, za jedan grad sam dobila uverenje, a za dve beogradske opstine nisam jos uvek…Da li neko moze da mi potvrdi da li su ta odstampana e-uverenja sa qr kodom, kao i izvod iz maticne i drzavljanstvo koje sam dobila u e-sanduce preko euprave validni dokumenti? Tj. da li se tretiraju kao originali ili kopije?
Kada vas pozovu da je resenje gotovo, birate sami da li cete licno preuzeti ili preko maila. Nakon povtrde prijema resenja i broja racuna bude uplacen novac za par dana.Komsije, da li je nekome uplacen povrat pdv-a ? Predala sam dokumentaciju 6.9, pa 20.9. jos jedan papir koji nije bio ok. Koliko se ceka? I da li resenje o povratu pdv-a stize u e-sanduce ili fizicki na adresu?
Rok je 30 dana da odluce i jos 15 dana da uplateKomsije, da li je nekome uplacen povrat pdv-a ? Predala sam dokumentaciju 6.9, pa 20.9. jos jedan papir koji nije bio ok. Koliko se ceka? I da li resenje o povratu pdv-a stize u e-sanduce ili fizicki na adresu?
Nema ga, prvo nisu odvrnuli ventile a onda zapravo nisu ni prikljucili pumpe na struju. A i ove pumpe za vodu sto su kao pustili nisu nesto drasticno popravile pritisakPozdrav,
Da li još neko ima problema sa centralnim grejanjem, tj. nema ga?