Šta je novo?

Wellport [Stambeni kompleks | 50.000m2]

Igor

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
10.01.2007.
Poruke
18.650
Pohvaljen
37.329
Izvor: Beobuild.rs

Wellport - stambeni kompleks na Novom Beogradu

Na svečanoj ceremoniji u prostorijama Jugoslovenske Kinoteke, predstavljen je novi projekat renomirane izraelske kompanije Shikun & Binui Group. Javnosti je predstavljen projekat "Wellport" - prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park na ovim prostorima"Airport City". U neposrednoj blizini nalazi se i zaštićena zgrada hangara na nekadašnjem Starom aerodromu, projekat slavnog srpskog naučnika i inženjera Milutina Milankovića. Stambeni kompleks imaće ukupno 500 stanova, različitih struktura od jednosobnih do petosobnih, i gradiće se u četiri faze, a prema najavama radovi na izgradnji će početi do leta.

Investitor, kome je ovo treći projekat u Beogradu, može se pohvaliti vrlo uspešnim realizacijama, a na tržištu su prepoznatljivi po projektima "Central Garden“ i "Voždove kapije“. Kao i prethodna dva projekta, i "Wellport“ će biti moderan zatvoren stambeni kompleks, koncipiran tako da budućim stanarima pruži visok kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, modernim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će biti dostupne budućim stanarima. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2, dok je ukupna vrednost investicije procenjena na 130 miliona evra. U prvoj fazi gradi se 95 stanova, a u najskorijem periodu očekuje se i početak prodaje.

Na gradilištu će uskoro biti otvoren uzorni stan, gde će kupci moći da se upoznaju sa celokupnom ponudom i svim drugim detaljima. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Dok ne počne gradnja, pogledajte 3D prikaze budućeg stambenog kompleksa "Wellport" na Novom Beogradu.

180516-wellport-vs-01.jpg

180516-wellport-vs-02.jpg

180516-wellport-vs-03.jpg

180516-wellport-vs-04.jpg

180516-wellport-vs-05.jpg

180516-wellport-vs-06.jpg

180516-wellport-vs-07.jpg

180516-wellport-vs-08.jpg

180516-wellport-vs-09.jpg

map%20wellport.jpg
 
Meni ovo ovako inicijalno deluje veoma dobro.
 
Moram da kažem da imam dosta poštovanja za sve što su Izraelci izgradili u Beogradu do sada i mislim da će ovo biti još jedna kvalitetna zgrada.

Glavna mana projekta je što zauzima jedinu zelenu površinu koja je mogla da služi kao park za stanare iz West 65 i ostalih blokova u blizini. Sad ne daj bože da živiš u West-u sa bebom ili detetom i da ti je jedina opcija da sedneš u kola da bi došao do parka.
 
Mana ovog projekta je, kao i kod drugih, render koji pokazuje zgradu koja je posađena u najmanju ruku posred banjičke šume, a ne sa svih strana ograđen ulicama ili ACom.
 
Nije mi realna cena projekta od 130 miliona evra i to za samo 50.000 m2?

Primera radi vrednost susednog projekta SkyGarden je 155 miliona (130 000 m2 sa hotelom).
 
Postavili su tablu i na samoj ogradi placa, tamo gde je bila ona stara, ne samo u Oml. brigada.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=538649#p538649:lyjhr0q7 je napisao(la):
Max15 » Čet Maj 17, 2018 10:07 am[/url]":lyjhr0q7]Nije mi realna cena projekta od 130 miliona evra i to za samo 50.000 m2?

Primera radi vrednost susednog projekta SkyGarden je 155 miliona (130 000 m2 sa hotelom).

Kako ne razumeš? Investiraće 2 600 evra za svaki izgrađeni kvadratni metar, a prodavaće stanove po ceni od 2000 evra/kvm, zato što nas vole, pa žele da nam poklone deo svojih para.
 
ok ovo izgleda, barem samo arhitektura objekta. Samo mi je zao sto umesto ovih svetlo braon panela nije koriscena opeka, jer je dugorochnije resenje i svojom teksturom bi dala kontrast u odnosu na glatke bele i tamno sive povrshine
 
Jel ima neko (insajderske) informacije o cenama i slicno? Da li su poceli (zavrsili) izgradnju pokaznog stana? Nisam skoro prolazio tuda.
 
Prodajni salon je završen, ali deluje da još ne radi.

Juče su počeli zemljani radovi za prvu lamelu (do Westa 65) i livada je već poprilično poravnata.

Valjda onih par fazana nije završilo u nečijoj rerni :(
 
E pa ovo je super i nema veze sa informacijama koje sam ja dobio od pre neki dan, doduse informacije su od adrese koja bi trebalo da cuti kad o necemu nezna nista.
 
Novi Beograd dobija prvi kondominijum!

Nakon kondominijuma Central Garden i Voždove kapije, renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group će na Novom Beogradu izgraditi stambeni kompleks Wellport. Reč je o investiciji vrednoj 130 miliona evra, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. U prvoj fazi, koja će početi tokom ovog leta, gradiće se 95 stanova, a ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

Kondominijum će se nalaziti odmah uz prvi poslovni park na ovim prostorima - Airport City Belgrade, u neposrednoj blizini spomenika kulture - hangara koji je projektovao čuveni Milutin Milanković. Na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvorena je i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan.

Kako biste što lakše napravili pravi izbor za svoj dom, posetite i sajt http://www.wellport.rs

Stambeni kompleks Wellport, koji je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, projektovan je tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca. Budućim stanarima su na usluzi i profesionalni saveti arhitekte prilikom izbora završnih radova i opreme iz seta standardne i penthaus linije opremljenosti, iz posebno selektovane i visoko kvalitetne ponude renomiranih inostranih proizvođača.

Wellport će imati najviši stepen sigurnosti koji uključuje konstantan video nadzor, recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemne garaže i privatni park. Dakle, sve ono što životni prostor čini lakšim, udobnijim i lepšim, što ga čini sigurnom lukom.

Osim ekskluzivne lokacije i savremene arhitekture u srcu centralne poslovne zone, Wellport kondominijum svojim stanarima nudi dva najveća tržna centra u regionu koja su u neposrednoj blizini stambenog kompleksa. Takođe, roditelji će moći najmlađe članove porodice bezbrižno da isprate do škole ili fakulteta, ali i da se pohvale svojim prijateljima atraktivnim restoranima i kafeima, bioskopima, biciklističkom stazom uz reku…

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji - CBS International - koja je deo Cushman & Wakefield grupacije. Oni će, poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u dom, voditi kupce odgovorno i profesionalno, u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova uz upotrebu najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja, do konačnog odabira doma i primopredaje ključeva.

Uživajte u sigurnoj plovidbi, jer Vaš dom je na vidiku!

Pogledajte prilog 1
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 3
 
Ovo kad objašnjava oko sigurnosti imaš utisak kao da naselje grade usred favele pa im je potreban i privatni park i bedem od ostalog sveta.
 
"... ali i da se pohvale svojim prijateljima atraktivnim restoranima i kafeima, bioskopima, biciklističkom stazom uz reku…"

Bože, ko im piše ove gluposti...

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
 
frode":4gtqufvw je napisao(la):
"... ali i da se pohvale svojim prijateljima atraktivnim restoranima i kafeima, bioskopima, biciklističkom stazom uz reku…"

Bože, ko im piše ove gluposti...

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Rekao bih neka sa diplomom privatnog sega mega fakulteta.
 
Počela je prodaja. Dobri stanovi su 2500-2600. Garaža 18k.
 
Možda je niža cena za veće. Ja sam se raspitivao za dvosobne na višim spratovima.
 
@ananas @cloud, te cene koje pisete su sa ili bez PDV?
 
Vrh